Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fehér bőrhöz jól áll a fekete...

Fehér bőrhöz jól áll a fekete haj?

Figyelt kérdés
Barna hajam van, de unom :/
2009. jan. 2. 02:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha nagyon "hulla" fejed lesz még mindig elmehetsz szoláriumba pár alkalommal. Vagy sminkkel tudsz változtatni a megjelenéseden. Szerintem ha szépen kifested a szemed és valami természetes mégis élénk, pl. vmi rózsa árnyalatú szájfényt használsz nem lesz gond. De esetleg lehet picit sötétebb alapozót is használni, vagy arcpirosítót stb.

Szóval még mindig nincs veszve semmi akkor sem, ha nem áll jól. De ha jó a vágás, akkor ez gyakorlatilag lehetetlen (h hullafejed legyen).

2009. jan. 2. 19:26
 12/16 anonim ***** válasza:
32%
A fekete haj öregit...ugy,hogy szerinetm nem ojan jó...
2009. jan. 2. 21:05
 13/16 A kérdező kommentje:
hát szoliba még nem voltam..de akkor majd elmegyek ;) a smink is jó ötlet csak azért fárasztó minden nap..meg nem tenne jot a bőrömnek..nem?
2009. jan. 3. 01:25
 14/16 anonim válasza:
100%
Vigyázz a fekete hajjal! Én is nagyon fehébőrű vagyok és barna hajam volt. Kiváncsi voltam milyen lenne feketén, főleg mivel metálos vagyok. DE legtöbb emebr szerint nem állt jól. igaz hogy a lekopós hajszinezővel festettem be de még félév után is rendesen látszik hogy fekete volt, azótta sötét barnéával festem, az jobban is áll nekem, meg nem nézek ki ugy mint egy kriptaszökevény. Ajánlom neked a sötétbarna ill vörös/bordóvörös hajszinezőt, lekkopik de legalább meglátod mennyire jó neked a szin. Ha teheted először ne feketére fed, bár lehet neked jól fog állni.
2009. jan. 15. 19:45
 15/16 A kérdező kommentje:
énis ilyen metálosabb vagyok szóval én ezért is szeretném..valahogy jobban tetszik mint a barna..a vörös az egyáltalán nem tetszik..lehet hogy inkább fokozatosan kéne sötétiteni.köszi
2009. jan. 20. 13:57
 16/16 anonim válasza:
Szerintem a fehér bőrhöz inkább egy világosabb hajszín áll jól ! Ha fehér böröd van és befested feketére a hajad az nagyon el fog térni egymástól, és nem fog jól kinézni. Ha rám halgatsz inkább világosabb hajszínt válassz magadnak ! :)
2011. aug. 4. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!