Fehér bőrhöz jól áll a fekete haj?
Figyelt kérdés
Barna hajam van, de unom :/2009. jan. 2. 02:27
1/16 anonim válasza:
nekem is barna volt ,pár nappal ezelőtt átfestettem feketére.És szörnyen jó lett :P,mindenki azt mondta,hogy sokkal jobb lett a fekete,mint a barna volt.,és jobban passzol is . Ha nagyon fehér a bőröd,akkor kicsit gothikusnak fogsz kinézni :P
2/16 anonim válasza:
Ha maga a fazon jó (tehát a vágás) és hozzá szép vagy legalább karakteres arcod van akkor elképesztően szexin fogsz kinézni fekete hajjal ;)
3/16 anonim válasza:
Szerintem is a karakteres arc a lényeg. A fekete kevés embernek áll jól, és én azt tapasztaltam, hogy nagyon megváltoztatja az arcvonásokat. Nekem is volt fekete hajam, imádtam, mások is dicsérték. Most lenőtt, megint barna vagyok. Ha megnézem magam a régi és a mostani fényképeken, mintha két különböző embert látnék. Alaposan gondold meg azért, mert a fekete hajszintől nem könnyű megszabadulni. Amúgy szerintem nagyon fehérbőrhöz még kevesebb embernek jó. Könnyen egészségtelen, hullaarcod lehet tőle, nagyon sápaszt.
4/16 anonim válasza:
A fekete csak hibátlan bőr mellett áll jól, mert a kontraszt felhívja a figyelmet a legapróbb hibákra is (úgymint szeplő, mitesszerek, hegek). De ha szép tiszta a bőröd, nagyon jól tud állni a fekete haj fehér bőrhöz! :)
5/16 anonim válasza:
Nekem is fekete hajam van, már évek óta, mondjuk most sötétbarna, de így is mindenki feketének nézni, szóval egyre megy:D És nekem is mindenki azt mondta, hogy sokkal jobban áll mint a barna. Meg nekem még a szemöldököm is fekete alapból. Igazat megvalllva nekem a fekete haj sötétebb bőrön tetszik, sztem nekem is jobban állt, mikor le voltam barnulva, mert a sötét haj, amúgyis sáppaszt. De hát mindenkinek máshogy áll és tényleg az arc elrendezése a befolyásoló tényező nem annyira a bőrszín.
6/16 anonim válasza:
ja és tudok egy oldalt ahol meg tudod nézni, hogy jól állna-e a fekete. Igaz kicsit rajzoltak a frizurák, de a semminél több:D [link]
előző válaszadó
7/16 anonim válasza:
Szerintem csak akkor,ha nagyon szép a bőröd!
8/16 anonim válasza:
nagyon jó lesz!! az én hajam gesztenyebarna, féltem a feketétől, úgyhogy csak naon naon sötétbarnára festettem, de szép lett!! ráadásul a hajam hullámos (alapból) lehet, h. kicsit hófehérkésen fogsz kinézni :D
9/16 A kérdező kommentje:
Hát szép az arcom mert nincsenek pattanásim sem, szóval iylen szempontól szerencsés vagyok, igazábol csak attol félek, hogy hulla fejem lesz xD
2009. jan. 2. 17:21
10/16 A kérdező kommentje:
Amugy köszi szépen a válaszokat :) Gondolkodom rajta még..nem tudom :/
2009. jan. 2. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!