Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal hogy...

Mit csináljak a hajammal hogy jól álljon?

Figyelt kérdés

hosszú tépett hajam van kiengedve szoktam hordani, de igazából úgy össze-vissza áll

mit csináljak vele, hogy jól álljon?

ti beszoktátok fújni hajlakkal??

és abból mennyit fújjak rá?

mert attól olyan durva lesz a haj, pedig jó fajta hajlakkom van:(

2010. okt. 17. 16:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
en ugyszoktam hogy kivasalom elvalasztom oldalt nekem van egykis oldalfufrum es a toveknel feltupirozom alafujom a hajlakkot(vellaflex4 ultra eros lila csik van rajta )nagyon jo illata van nem ragacsos es jol tart. es tetejet ovatosan atfesulum egy ritkafogu fesuvel nagyonjol nezkiegyenes szep dus.
2010. okt. 17. 19:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia! :) Nekem is ilyen hajam van és én utálom összefogni. Általában heti 2x mosok hajat. Hagyom magától megszáradni. Mikor már csak egy picit nedves 2-3 teniszlabda nagyságú hajhabot masszírozok bele, majd 1 ágban a fejem tetején befonom. Másnap reggel kibontom és annyira szép :) Nagyon sokan megdicsérték már a hajam és kérdezték, hogy mit csináltam vele, hogy ilyen lett.

Lehet, hogy másnapra nem fog megszáradni. Általában én este 9-10 körül szoktam megmosni... Másnap 7kor még nedves picit, de mikor du. 5-6 kor mosom meg a hajam, akkor simán megszárad 7re :) Próbáld ki! Puszi. :)

2010. okt. 17. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!