Komolyan annyira gáz, hogy szőrös a hónaljam? 17F
Figyelt kérdés
Tegnap suliban egy rövidebb ujjú pólóban voltam, és kikandikált a hónaljszőröm, amit olyan 2-3 hete nem borotváltam le. Egy csomóan kiröhögtek ezért. Tényleg ennyire gáz? Strandra már nem járok, jelenleg csajom sincs, akkor komolyan még most is elvárt, hogy folyton simára legyen borotválva? Velem egykorú srácok, ti mindig borotváljátok?2023. szept. 15. 17:29
11/24 anonim válasza:
Nem tudom "gáz" e, nekem minden csapattársam borotválja, vagy géppel nyírja még ott lent is.
12/24 anonim válasza:
Figyelj, ez inkább arról szól, hogy találtak valamit, amibe beléd tudnak kötni. És most boldogok, hogy lehet min vigyorászni. Ha nem ez lenne, akkor találnának mást. Nem a téma a lényeg, csak legyen valami. Egy tíz éve senkinek sem volt nyírva, Amerikában most sincs. Viszont tíz éve még meg tudták az emberek az arcukat borotválni. Nehogy már ez a bokorképű majom nemzedék ossza az észt, hogy undorodnak a szőrtől, mikor az egész nyakuk olyan... háta, talpa, hasa, és akkor a hónaljával szórakozik?
13/24 anonim válasza:
A 12-es válaszoló honnan veszi hogy amerikában most sincs borotválva a hónalaja senkinek?
14/24 anonim válasza:
12-es válaszoló rosszul írt valamit valóban
Most 27 vagyok és kilencedikbe 15 évesen vagyis 12 éve az osztályban mindannyian borotváltuk a hónaljunkat fiúk
15/24 anonim válasza:
Hadd röhögjenek a gyökerek. Már 3 éve egyetemre járok. De emlékszem gimiben csomóan nem borotvaltuk. Jo gyerekes osztalyod lehet.
Egyebkent kotottek mar belem is emiatt, de mindigis leszartam mit mondd más. Ha levágom akkor szúr, ezért igy a jó!
16/24 anonim válasza:
A 15-ös válaszoló egyébként a csajoktól elvárja hogy borotválják?
18/24 anonim válasza:
teljesen rendben van. amelyik csaj meg kiröhög na az is egy idiota plázacica.. lakna inkább amerikában az elkényeztetett krva.
na de ha fiúk is kiröhögnek.. az meg még egy efölötti szint :D
igazi férfinak szőrös a hónalja!
19/24 anonim válasza:
Nyilván,aki lusta borotválni,az azzal nyugtatja magát hogy ettől lesz férfias.Szerintem igénytelen,visszataszító a szőrös hónalj.
20/24 anonim válasza:
igen, egy férfias férfinak szőrös legyen a hónalja, de aki nem az az inkább borotválja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!