Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Komolyan annyira gáz, hogy...

Komolyan annyira gáz, hogy szőrös a hónaljam? 17F

Figyelt kérdés
Tegnap suliban egy rövidebb ujjú pólóban voltam, és kikandikált a hónaljszőröm, amit olyan 2-3 hete nem borotváltam le. Egy csomóan kiröhögtek ezért. Tényleg ennyire gáz? Strandra már nem járok, jelenleg csajom sincs, akkor komolyan még most is elvárt, hogy folyton simára legyen borotválva? Velem egykorú srácok, ti mindig borotváljátok?

2023. szept. 15. 17:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom "gáz" e, nekem minden csapattársam borotválja, vagy géppel nyírja még ott lent is.
2023. szept. 16. 18:09
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ez inkább arról szól, hogy találtak valamit, amibe beléd tudnak kötni. És most boldogok, hogy lehet min vigyorászni. Ha nem ez lenne, akkor találnának mást. Nem a téma a lényeg, csak legyen valami. Egy tíz éve senkinek sem volt nyírva, Amerikában most sincs. Viszont tíz éve még meg tudták az emberek az arcukat borotválni. Nehogy már ez a bokorképű majom nemzedék ossza az észt, hogy undorodnak a szőrtől, mikor az egész nyakuk olyan... háta, talpa, hasa, és akkor a hónaljával szórakozik?
2023. szept. 16. 20:39
 13/24 anonim ***** válasza:
53%
A 12-es válaszoló honnan veszi hogy amerikában most sincs borotválva a hónalaja senkinek?
2023. szept. 17. 00:38
 14/24 anonim ***** válasza:
52%

12-es válaszoló rosszul írt valamit valóban

Most 27 vagyok és kilencedikbe 15 évesen vagyis 12 éve az osztályban mindannyian borotváltuk a hónaljunkat fiúk

2023. szept. 17. 00:46
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Hadd röhögjenek a gyökerek. Már 3 éve egyetemre járok. De emlékszem gimiben csomóan nem borotvaltuk. Jo gyerekes osztalyod lehet.

Egyebkent kotottek mar belem is emiatt, de mindigis leszartam mit mondd más. Ha levágom akkor szúr, ezért igy a jó!

2023. szept. 27. 20:24
 16/24 anonim ***** válasza:
A 15-ös válaszoló egyébként a csajoktól elvárja hogy borotválják?
2023. szept. 27. 20:39
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem. Kedves 16-os.
2023. szept. 28. 20:46
 18/24 anonim ***** válasza:
69%

teljesen rendben van. amelyik csaj meg kiröhög na az is egy idiota plázacica.. lakna inkább amerikában az elkényeztetett krva.

na de ha fiúk is kiröhögnek.. az meg még egy efölötti szint :D

igazi férfinak szőrös a hónalja!

2023. okt. 9. 06:41
 19/24 anonim ***** válasza:
44%
Nyilván,aki lusta borotválni,az azzal nyugtatja magát hogy ettől lesz férfias.Szerintem igénytelen,visszataszító a szőrös hónalj.
2023. okt. 9. 10:34
 20/24 anonim ***** válasza:
25%
igen, egy férfias férfinak szőrös legyen a hónalja, de aki nem az az inkább borotválja
2023. okt. 9. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!