Tetszik a színes haj? Komolyan veszitek azt, aki olyat visel?
Valakinek jól áll.
Biztos nem heteró, de attól még lehet jó fej. Ez lenne az első gondolatom.
Én szeretem a színes hajat, ha idősebb leszek, lehet, hogy befestetem a sajátomat.
Hmm...eddig még nem gondolkodtam el azon, hogy az ember hajfestetési hajlama párhuzamba vonható-e az intelligenciájával. De most elgondolkodtam, és arra jutottam, hogy nem. Szóval egy színezett hajú embert is komolyan veszek.
Oké, és azért, mert egy leszbikus embernek színes a haja, az összes többi színes hajú ember a saját neméhez vonzódik. Gratulálok a gondolatmenethez és a logikához!
(Egyébként, őszintén remélem, hogy csak viccelsz.)
Mi az a „mendszer“?
#6, gondolom, menedzsert akart írni.
Nekem magamon nem tetszene színes haj, de másokon szívesen elnézegetem. A komolyan vevés meg nem ettől függ.
Köszönöm a lepontozást. Gondolom nem sikerült az általatok hőn vágyott tövig véleményt nyújtanom, hanem a saját nézőpontomat írtam le.
De akkor ezek szerint 2 ember azt állítja, hogy teljesen marhaság az első válasz. Logikus, hogy minden egyes állításával nem ért egyet. Legfőképpen azzal sem, hogy lehet jó fej sem egy színes hajú ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!