Nagyon vékonyszálú a hajam, és sajnos elég kevés. Tudtok esetleg valamit, ami megerősíti, dúsítja a hajat? Vagy erre nincs is semmi?
Borzasztóan irigylem azokat az embereket, akiknek gyönyörű, dús hajuk van, nincs folyton összegubancolodva (egyik legnagyobb problémám 😅😆) és nem zsírosodik 3 nap után.
Aranyszőkés hajam van.
Mindig ilyen volt vagy csak mostanában lett ilyen?
Ha mindig ilyen volt, akkor azon semmi nem segít. Eredeti dús szőke hajjal eddig nem igen találkoztam. Kevesebb a hajhagyma, eredendően is vékonyabb szálú stb).
A zsirosodas ideje sem kirívóan tragikus. A legtöbb embernek heti 2-3 alkalommal hajat kell mosnia.
Gubancolódásra pedig használj balzsamot és hajolajat. Ez sem 100%, mert én is használok ilyeneket, de hosszú, így könnyen gubancolódik.
Három dolgot tudsz tenni, hogy ne látszódjon, hogy kevés hajad van:
1. Bedaueroltatod. Ettől dúsabbnak fog tűnni.
2. Felnyíratod egyik oldalt, és a maradékot átfésülöd a másik oldalra. Így több haj lesz egymás felett, így dúsabbnak fog tűnni, mint neki: [link]
3. Lenyírod az egész hajadat nagyon rövidre. Ettől nem fog látszódni, hogy kevés hajad van, és nem fog gubancolódni. Ilyen rövidre gondoltam: [link]
Persze tudom, mindegyik nagy változás lenne. Bevállalnád valamelyiket?
1-es
Hát talán kisebb koromban több hajam volt, de hazudnék ha azt mondanám, hogy sokkal több.
Már kb. 2 éve hullik is nagyon, de a fodrászom azt mondta, valszeg a menstruáció okozta vashiány miatt van, ezért nyár elején elkezdtem szedni a vasat.
Még nem nagyon javult a helyzet, de észrevettem, hogy kevesebb hajam jön ki fésüléskor/hajmosáskor.
Anyukám nemrég vett egy fáradtságra, hajerősödésre való vitamint, majd meglátom hogy az hat-e.
Huh, nem is tudom, nekem egyik sem igazán tetszik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!