Sajnos elég kevés, és vékonyszálú hajam van, most vállamig ér. Lelapul, és ha összekötöm a fejbőröm kilátszik mostmár elég sok helyen. Milyen frizura állna nekem jól?
Bob frizura. Elég sokféle van belőle, szerintem akinek kevés haja van ilyesmit érdemes választani.
ilyenre van vágva most a hajam:
csak nyilván nekem nem áll így :S
valami tépettebb fazon? ami nem lapul le? nem tapad a fejbőrömre?
Mindenkeppen reteges, kb allig ero bob peldaul.
Nem irtad, hogy milyen szinu, de vilagosabb arnyalat jot tenne, ugyanis ha sotet a hajad, akkor jobban kilatszik a fejbor, vilagosabb hajnal ez nem feltuno, nem hat olyan ritkasnak.
Semmikepp se egyenesitsd, sot, ha megoldhato, akkor inkabb nagyobb hullamokat kellene belevinni, de ugy, hogy a hajnne seruljon.
Mindenkepp volumennovelo termekeket hasznalj es az olajos apolokat inkabb keruld, mert az elneheziti, lelapitja a hajat.
Ugyanezert nem javasolt a hosszu, az lehuzza a hajtovet, amit inkabb emelni kellene.
Ehhez, amit linkeltel inkabb pont, hogy dus es tomor haj kell, foleg elol. Hatul meg lehet is jatszani az alulrol retegezesnel, de ha elol nem dus es tomor a haj, akkor baromira lehuzza, lelapitja a hossza.
Tapasztalatbol mondom, nekem van hajam, vekonyszalu, de sok. Ennek ellenere egy even at probaltam ilyenre benoveszteni/bevagatni, tobbszor is nekifutottam, de megsem lett az igazi sohasem, mert pont, hogy elol nincs eleg tomege a hajamnam ehhez. A fodraszom elore mondta, sosem lesz olyan, mint ahogy akartam, de en azert kitarto voltam.
Ritka hajjal meg sem probalnam. Neked nem szolt a fodrasz?
En a helyedben keresnek egy olyat, aki nem csak vagja, amit kersz szo nelkul, vagy azt, amit epp szeret vagni, hanem aki valoban ert a szakmajahoz es megmondja neked elore, hogy max mit lehet kihozni a hajadbol es meg is csinalna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!