Hány ember lehet itt aktív kommentelő?
Ebben a kategóriában?
Én szoktam, mert szépségtanácsadó vagyok.
Én szoktam, de egyre kevesebbet. Van, hogy elkezdem írni a válaszom és inkább hagyom.
A kérdések többségére nem igen lehet válaszolni, csak hosszan. Pl bőr-hajapolasi rutin. A kérdező bszik utana olvasni és felteszik kb ugyan azt a kérdést milliószor. Már uncsi.
Aztán ott vannak a fétisesek. Őket is ki kéne tiltani.
3-as vagyok és 7-essel egyetértek. Én is vagyok így néha, hogy leírom a válaszom de inkább el se küldöm, mert nem egy esetben vagy figyelmen kívül hagyta a kérdező vagy a hozzá nem értők kezdtek el szapulni mert nem a skincare-esek hülyeségeit írtam le én is.
Plusz annak se szoktam örülni mikor belépve a fiókomba látom, hogy valaki írt üzenetet és persze csak perverz kérdéseket kapok egy teljesen alap, normális kommentem után.
Hajápolással kapcsolatban sokat szoktam válaszolni mivel ez érdekel és mindenféle nagyképűség nélkül mondhatom, hogy értek is hozzá valamennyire.
Más kategóriákban úgy vagyok mint a 7-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!