Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik dezodor vált be ?

Melyik dezodor vált be ?

Figyelt kérdés

Dove spray-t használtam eddig de annyira nem is volt hatásos (izzadásgátlás szempontjából) valamint több helyen olvastam, hogy rákkeltő hatású lehet a spray.

Inkább stift-et szeretnék mint golyósdezodort.

Borotalco márkájút nézegettem a neten Original (zöld-fehér). Leírás szerint unisex és inkább púder illatú. Szívesen olvasnék róla véleményeket de akár másról is.

2023. aug. 27. 13:01
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem az, hogy feltétlenül rákos, mindezidáig azt használtam, de nem egészséges. Valamint a környezeteit is nagyon szennyezi. Tudom sokminden más is, de ez is. Illetve annyira nem is vált be nekem a spray. Mindig váltogattam, illatukat szeretem, de kipróbálom a többi verziót is mennyire tartós.
2023. aug. 28. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!