Nagyon izzadom mit tegyek?
Sziasztok, már baba korom óta izzadom eléggé erősen most, hogy itt a nyár sokkal rosszabb kb semmi sem használt nekem, tudnátok valamit ajánlani?
19L
Kedves Kérdező, teljesen megértelek. Én 31 éves vagyok, nekem is gyerekkorom óta ez van, főleg tenyér és hónaljnál. Én voltam vele orvosoknál, elsődleges (primer) hiperhidrózisom van, nálam ez biztos. Ez azt jelenti, hogy nem vmi betegség okozza, hanem túlműködnek a verejtékmirigyek már gyerekkortól kezdve, és általában ez örökletes. Sokan ezzel nincsenek tisztában, és egyből orvoshoz küldözgetik az embert, hogy biztos beteg.
Őszintén szólva, én sem találtam soha hosszú távon műkődő megoldást rá, én már beletörődtem, hogy ilyen vagyok. Mostanában ezt nézegettem:
Csak ártani se szeretnék magamnak. Másrészt hallottam már olyanról, hogy valaki megműttette magát, és el is múlt neki azon a helyen. Csak helyette máshol kezdett el izzadni! Ami ki akar jönni, ígyis-úgyis ki fog vhol.
igen, van egy ilyen betegség. de csak doki tudja megmondani hogy valóban nálad is ez van e. nekem is volt tiniként izzadós problémám de egy solutio antisudorica oldatot vattára kenve megoldódott. vigyázz, ha túl sokat teszel rosszul sül el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!