Katasztrofa! Segitseg! Mit csinaljak?
Baxuskulcs. Most festettem be a hajam, ami eddig szoke volt egy szoke hajfestekkel pontosabban ezzel:
es ez jott ki:
Mondhatni siralmasan nezek most ki... Olyan vagyok mint egy igazi halloweeni boszorkany... Mit tegyek? Tippek vmi?
Mosd meg párszor, nem színvédő samponnal, és szárítsd meg a hajad! Nézd meg az utcán, természetes fényben, mert ott sokkal világosabbnak is tűnhet, mint mesterséges fénynél. Én is állandóan cserélgetem a szőke hajfestékeket (sajnos), és én is jártam már így... volt, hogy pár nappal később ráfestettem egy hamvasszőke árnyalattal, de volt, hogy teljesen elég volt az, amit először írtam, hogy megmostam két-háromszor.
Mostanában egyfélét használok, mert az nagyon bevált, és nem is károsítja a hajam, mert nem festék, csak tartós hajszínkrém, ez az:
ebből a szőke árnyalatok nagyon tutik! Ha mégis úgy döntesz, hogy ráfestesz, akkor ezt ajánlanám, mert nekem se lett rosszabb, sőt, határozottan szép lett, pláne egy olyan borzasztó baki után.
Remélem segítettem:)))
Colur Out.
Ez egy roncsolásmentes festékeltávolító.
Utána festesd be fodrásszal-egy hozzáértővel.
Itt tudod megvenni: maximalis.lapunk.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!