Természetes mellkassal és háttal túl szőrös vagyok, teljesen szőrtelenítve pedig túl sima és férfiatlan. Egyik sem tetszik. Mi lenne a megoldás?
Ezer éve egyszer-egyszer leborotváltam a mellkasom, de nagyon nem tetszett a látvány, nem tetszettem magamnak.
Azóta most 30 év környékén már jóval szőrösebb lettem és ismét felmerül a kérdés, mit tegyek. Ilyen sok hosszú szőr már nem tetszik, de eltávolítva sem tetszik.
Valahogy csak ritkítani, vagy rövidíteni kellene rajta. Esetleg bizonyos részeken eltávolítani, máshol meghagyni. Ez mind a has és hát része, más helyeken eddig is szőrtelenítettem, kezet-lábat pedig ezután sem akarok.
Milyen megoldást tudnátok ajánlani?
Egyáltalán jó dolog a borotva, vagy másfajta eszközzel érdemesebb ezt csinálni ezeken a testrészeken?
A szőrös hát nem túl vonzó, úgyhogy ott a gyantat javasolnam. Illetve ízlés kérdése, hogy kinek tetszik és kinek nem.
A mellkas-hasra meg köztes megoldásnak jó lehet egy haj/testszőr nyító. Arra rá tudsz rakni egy tetszőleges távtartót és x mm-esre lenyírod. Így marad is, de nem is fog őserdőnek tűnni a szőrzeted.
Én a melllasom és a hasam testszőrnyíróval meg borotvával szedem simára
20/f
+1 a testszőrnyirónak, azon beállitod a méretet és mehet. Viszont pl ha a vállam szőrös ott full 0 ra vágom mellkason kicsire és nehéz szépen megoldani hogy a teljesen leborotvált rész ne üssön ennyire el a szőrösebb borostás résztől. Esetleg úgy tudod, ha 0 ra csinálod a vállon, alatta egy kis részen mondjuk 1-2 esre aztán a mellkason 4 esre. Átmenetesen.
De ha mindenhol 1 esre csinálod az se rossz, de fehér bőrrel fekete szőrrel rövidre vágva kicsit borostásnak fog latszani azt te tudod, hogy neked megfelel-e vagy amikor a PHÁROD átölel és szúrós vagy mindenhol akkor az se biztos, hogy tetszik neki. Így a borosta szint feletti szintre vágnám vagy annál rövidebbre de akkor kb hetente kell csinálni aztán idővel mint a rendes arc borotválkozás azzal egy idejüleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!