Miért szárad és töredezik gyorsan a hajam?
Mindig mikor megszárítom (nem a legforrób hőfokon) utánna látszik milyen töredezett és úgy néz ki mind egy madárfészek (váll alá érő hajam van).
1-2 havonta vágatom fodrásznál a hajam és iszonyat lassan nől vissza.
Jelenleg ezt használom a hajamra: Schwarzkopf gills hair repair oil nutritive nährpflege-shampoo (omega9 & mandula öl),
Schwarzkopf gills kur hair repair oil nutritive nährpflege-spülung (omega9 mandula öl).
Hajmosás után nem szoktam semmit se a hajamra tenni és előtte se. A hajszárítást már vagy 1 hónapja kihagyom és várom hogy megszáradjon magától, ezzel csak az a baj hogy sok odőbe telik.
Mit tegyek?
Szerintem nem töredezett a hajad. Más lehet a probléma.
Pl szárítási technika(elöregedett hajszárító, rossz fésű), valójában hullámos-göndör a hajad, festett/szokitett haj is tud úgy kinezni mint egy madárfeszek, nem a hajad igényeihez választasz termekeket.
Hajat mindig kell szárítani, főleg ha 1 órán belül nem szárad meg magától. Vizesen serulekenyebb.
Először próbáld meg belőni a hajad típusát. Alacsony - magas porozitás, ennek megfelelően pedig a termékeket a hidratálás-feherje egyensúly szerint.
Olvasd el a göndörkacajt, akkor valamennyire képben leszel.
Köszönöm az eddigi válaszokat, de felét kb nem is értem.
Majd meg kérdezem a nővéremet hátha el tudja magyarázni mi micsoda es mire és hogy kell hasznàlni..😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!