Tetszik, elegáns ez a frizura? (Kép lent)
2023. júl. 10. 15:40
1/6 anonim válasza:
Az otromba nagy hajgumi miatt kislányos hatása van. Kevésbe feltűnő hajgumival szerintem szebb és elegánsabb volna.
2/6 anonim válasza:
Elegáns, és ha te szereted az ilyen kontyot, hordd.
(Nekem nem tetszik, nem szeretem a hajfánkos kontyokat, viszont a hajgumi dob rajta)
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Tenyleg jobban nez ki de sajnos az ilyen frizura kevesbe tartos, strapabiro… + nehez is megcsinalni hetkoznapokra
2023. júl. 10. 17:32
5/6 anonim válasza:
És valami ilyesmi? Ez olyannak tűnik, amit egy kis gyakorlás után pár perc alatt meg tudsz csinálni.
De ha rákeresel, hogy easy bun tutorial, találhatsz még sok félét, tudsz válogatni, hogy neked mi tetszik.
6/6 anonim válasza:
Ez nem elegáns. Ez egy sima konty egy ízléstelen hajgumival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!