Hogy tetszik nektek ez a frizura? Hogy hívják ezt a fazont? Kép csatolva
2023. márc. 31. 07:54
1/8 anonim válasza:
Ugh, nem. Fogalmam sincs hogy hivják, ha ilyet szeretnél, szerintem mutasd meg a képet a fodrásznak.
2/8 anonim válasza:
Nem tetszik, egy tini focista haja van egy érett nőn.
3/8 anonim válasza:
Én sem tudom mi a neve, de bizonyos nőkön jól tud kinézni.
Ha felnőtt, középkorú nőn van, akkor nem tetszik. Én falun nőttem fel, ott "követelmény" volt a társadalomtól, hogy aki asszony, az rövid hajat hordjon. Konkrétan megvetették azt, aki hosszan merte hagyni a haját.
De tiniket, leszbiken, rocker csajokon jól néz ki.
4/8 anonim válasza:
Szerintem ez is egyfajta pixie frizura. Van, akinek nagyon jól áll.
5/8 anonim válasza:
Én hosszú pixienek mondanám. De jobb ha képeket mutatsz a fodrásznak, kellemetlen mindkét oldalról amikor elbeszélünk egymás mellett és a végén derül ki, hogy más lett az eredmény mint az elképzelés
7/8 anonim válasza:
Hátrafésült, hosszabb pixie.
Hátul nem tudom mennyire lehet felnyírva...
8/8 anonim válasza:
én ezt pixie cutnak mondanám. szerintem aranyos, van akin nagyon jól áll, nekem nem tetszene saját magamon, vagy legalábbis ilyen hosszúságú hajat nem így állítanék be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!