Tetszik neked a split hajfestés, vagyis amikor a választéktól balra másmilyen színűre van festve a haj, mint a választéktól jobbra?
Figyelt kérdés
Ilyen haj ez is, aminek a balfele feketére, míg a jobbfele szőkére van festve: https://www.youtube.com/watch?v=UQrQoYerFUA 2023. jan. 26. 23:57
1/8 anonim válasza:
Nem,de ha tetszik neked akkor kb 16 éves lehetsz és a korosztályodnak tetszeni fog.
2/8 anonim válasza:
Tinikent elmegy, csinald, most van ra lehetoseged.
Felnottkent mar, ha hagyomanyos munkahelyed van (pl nem tetovalo muvesz vagy hasonlo :D ) akkor nyilvan ez nem mukodik.
3/8 anonim válasza:
Nekem tetszik, de csak extrémebb színekkel, a szőke-fekete egy kicsit uncsi.
4/8 anonim válasza:
Nagyon szép haja van ennek a lánynak. Neki jól áll. Én magamon nem tudnám elképzelni, biztosan nem csináltatnék ilyen.
Én azt mondom, hogyha fiatal vagy és szeretnéd kipróbálni, akkor tedd meg.
Nekem is volt elég sokféle hajszínem tiniként :)
Csak vigyázz a hajadra. Ez a szőkítés azért elég durva, nagyon világos a haja. Fekete rész meg ne tartós festékkel legyen.
5/8 anonim válasza:
Nekem személy szerint tetszik, de magamon nem tudnám elképzelni.
6/8 Metionin válasza:
Van akin jól néz ki, magamnak inkább az egyszínűt vagy az ombrésat szeretem.
7/8 anonim válasza:
A lánynak nagyon jól áll, magamon nem tudnám elképzelni.
8/8 A kérdező kommentje:
3-as: Ezekkel a színekkel tetszik?
2023. jan. 27. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!