Fodrászok/hozzáértők segítségét szeretném kérni, hogy a blorange hajszín tényleg a szőke és vörös elegye?, és milyen szőke+vörös, mert sokféle árnyalat létezik. :)
Addig, míg pontos kép nincs a te saját hajszínedről, hol milyen árnyalatú, nem fog tudni senki válaszolni. Lehet szivatni kell, lehet a világos részeket visszapigmentálni. Sok tényezős.
A képen lévőt megsaccolni tudom. 10-11.0-ás nagyon világos alapszín hozzá 1-2 cm 8.4-es rezes szőke festék.
Épp pár napja szerelmesedtem bele ebbe a színbe, amikor láttam a notinon barack hajszinezőt *-*
Igen szőke+vörös és annyira különlegesen mutat nagyon szép.
Ez egy újabb fantázia név a vöröses szőke/ szőkés vörös hajra.
Könnyebb ilyet készíteni mint gondolnád, holnap leírom, lépésről lépésre ha otthon szeretnéd ezt a hajszínt elérni .
Ez szerintem simán befogja a hajad, ha hagyod kicsit kopni a meglévőt, ha türelmetlen vagy, egy gyenge szőkítővel simán ki lehet szívni annyira, hogy ez befogja.
,,A blorange, vagyis a szőke és a narancssárga keverékéből álló hajszín az idei tavaszi/nyári szezon nagy slágere, amely tökéletes választás lehet, ha egy kicsit világosabb, vagy egyszerűen csak különlegesebb hajszínt szeretnénk. A fesztiválszezonra mondhatni kötelező!"
Ezt írja a Google. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!