Fényvédő/naptej helyett lehet máshogy védekezni az uv ellen?
Kivonták a forgalomból az egyetlen egy fényvédőt ami nem okozott fájdalmas gyulladt pattanásokat, elég tanácstalan vagyok hogy hogyan tovább.
Valamivel mindenképp védeni kell a bőröm mert tényleg hajlamos könnyen megégni a naptól.
De egyszerűen elegem van a folyamatos fájdalmas(!!) pattanásokból, vörös foltokból és egyebekből.
Mivel lehet védekezni a fényvédőn kívül? Munkanapokon nem vagyok a napon sokat, metróval és vonattal utazok, a munkahelyemre meg nem süt be a nap. Elég lenne egy kalap pl?
Nyaraláson, strandon, kiránduláson mi védhet megfelelően?
Ha egy 50 faktoros naptej mellett is megpirulok, bizonyára sokat véd a kókuszolaj 7es faktora.
Szerintem - tényleg csak véleményem - annyiban segít a kókusz stb olaj,hogy nem száraz tőle a bőr, hiszen a száraz könnyebben lesül.
Kérdező,marad a mechanikai védelem, illetve hogy feltúrod a piacot az ugyanolyan összetevőjű fényvédők után.
Pl. A krémmánia oldalon tudsz összetevőkre keresni
Köszi de írtam hogy sarlatánság és kígyóolaj nem érdekel. 5-8 faktor az NEM véd, minimum 30 kellene.
Azt tudom hogy egyes összetevőkre lehet keresni, de van vagy 50 összetevője ezeknek, nem tudom hogy pontosan melyik a problémás.
Próbáltam, jelenleg azt kenem karra-lábra mert kidobni nem akarom (lsd drága mulatság a kísérletezgetés), de amúgy utálom. 😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!