Szagtalan, nem tapadós naptej testre?
Tudtok olyan naptejet ajánlani, ami
- minimum 30 spf de inkább 50
- szagtalan (nincs az a jellegzetes naptej szaga)
- nem hagy maga után ragacsos érzést
- nem kerül egy vagyonba
?
Amiket már próbáltam de nem váltak be: többféle dm sajátmárkás, nivea, eucerin és altruist naptejek.
Jelenleg altruistot használok mert már megvettem és kidobni nem akarom, de utálom mert folyton “strandszagom” van és ragad rám a ruhám, a hajam, meg minden. 🤢 az eucerin nem volt rossz érzés viselet szempontjából de fájdalmas gyulladt pattanásokat okozott… olyat keresek amit “észre se lehet venni”. Van ilyen naptej??
Altruistból mit használtál? Van egy 30 faktoros arcra és testre is kenhető fényvédőjük, én télen arcra ezt szoktam kenni, de ez teljesen illatmentes. A 200 ml 3000 Ft körül van, talán már kicsit több, de még így is jó árban.
Ha ezt a verzióját még nem próbáltad, ezt tudnám ajánlani. Szerintem nem is ragadós, jól beszívódik, bár testre még nem kentem.
Szerintem az volt az. (A csomagolása már nincs meg, utazás miatt áttöltöttem 1 decis flakonokba, azóta abból használom, de úgy emlékszem ezt vettem) A karom borzalmasan ragad tőle, a lábamon annyira nem érzem napközben, de ha este fel akarok venni egy hosszúnadrágot az kínszenvedés… :D
Arcra nem kenek semmilyen kémiait, iszonyatosan kikészíti a bőröm. Csak a jobb ásványi fényvédők (amik arcra beváltak) meg drágák ahhoz hogy a testemre kenegessem minden nap… :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!