Milyen tattoo-d van?
Mekkora?
Hova csináltattad, hol?
Mennyibe került?
Mivel kezelted?
Mennyire fájt?
Derékra szeretnék, az már megvan h nagyjából mik legyenk benne,
ha nem én tervezem meg hanem a tetováló akkor azért pluszba kell fizetni v benne van az árban?
20/L
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:18
Nem értem mit kell belekötni a másikba.
Egyébkén helyesen tattoo-nak kell írni, amit mi magyarok tetoválásnak ejtünk..,ennyi erővel a magyarországi szalonoknak is mondhatnád, h írják át a tatto-t tetoválásra és piercinget pirszing-re.
21:23 vagyok!
Teljesen igazad van, én sem értem az ilyen válaszolókat!:S ha nem tetszik neki a kérdés, és nem tud rá normális választ adni, az minek ír???!! Mit okoskodik??
Ja meg ennyi erővel a Hot Dog-ot is Forró Kutyának kellene mondani, hát az sem Magyar.... :D:D:D istenem!
Kb 10 cm-es, bal felkaromon, a lányom neve, Invictus-ban csináltattam, órabérben dolgoznak, 5E volt, babakrémmel kentem csak, nem fájt különösebben.
Derékra én is szeretnék, már megvan a minta, csak még nem volt lehetőségem megcsináltatni.
Lapockámra is tervben van.
22/L
nekem kézfej fölött van.
angyalszárny és az 2 szárny között arabul van írva , hogy angyal .
nem nagyon fájt. kibírható :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!