Milyen tattoo-d van?
Mekkora?
Hova csináltattad, hol?
Mennyibe került?
Mivel kezelted?
Mennyire fájt?
Derékra szeretnék, az már megvan h nagyjából mik legyenk benne,
ha nem én tervezem meg hanem a tetováló akkor azért pluszba kell fizetni v benne van az árban?
20/L
Nekem 1 teljes bal karos összegyúrt tetkóm van. 190e ft volt(színek és azok átmenetei) ezeknek mind ára van
Vazelinnel kentem és fóliáztam ameddig kellett. utána simán Neogranormon-al míg teljesen be nem heggedt. Különben derékra pont nem fáj szóval szerencséd van. de amit igazán akar az ember ennyi nem lehet hátráltató tényező :)
És nem kell fizetni a tervezésért.
18/F
ha ő tervezi biztosan többletáras, hisz a munka is több.
én 2 éve csináltattam. lapockámon van, 8cm-es színes minta, vitt képet varrt fel. győrben csináltattam, de már nincs náluk az a tetováló, aki nekem elkészítette.
fájni nem annyira fájt, néha kellemetlen(nem tűszúrás érzés, inkább olyan erősen nyomó, mint mikor kinyomsz egy pattanást, csak jobban eloszlik, nem olyan éles).
kezelés: varrás után 3 óra fólia, majd azt levettem tiszta, épphogy nedves vattával letöröltem, majd vékonyan bepanthen plusz kenőcs 2 óránként. ruha nem ért hozzá, 2 napig nem aludtam a hátamon. van, akik 3 napig is fóliázzák, de sokkal jobb neki, ha szépen ki tud szellőzni, ki tud száradni és lesebesedni. 2 nap alatt vékonyan sebes lett, 5.napon egyben lepergett a felső réteg. 3 napig nem érte folyóvíz, 1-2 hétig nem szabad áztatni, 1 hónapig min tilos napoztatni(én sosem szoktam). a bepanthen plus fertőtlenít is.
az ára ha jól emlékszem 13.000 volt.
nekem 2 éve csodaszép.
sok sikert!
Szia!
nekem kettő van: egy a csípőcsontom mellett, kék pillangó fekete kontúrokkal
a másik pedig a lapockámon: egy kék orchidea, mert az a kedvenc virágom. a pillangó 13.000volt, a virág 15.000
Bepanthen kenőccsel kezeltem, és fóliáztam.
A csípőcsontomon nem igazán fájt, jó nem is volt kellemes, de viszont a lapockámon nagyon fájt:S pedig csak 1,5 óra volt, de 3nak tűnt!:P De viszont megérte a fájdalmat!:)
De ha csináltatsz, bár biztos el fogják ott is mondani: mikor gyógyul el fog sebesedni, ami majd szépen le pereg, le potyog, NEHOGY te kapargasd le, mert nagyon el rondíthatja a tetkódat!:S
Sok sikert hozzá!:)
22/L
És nem kellett újra varratni?
Mert hallottam olyantól, h kidobta magát a szín...mondjuk nem az egész mintán, de ha már ennyit kiad érte az ember nem szeretnék 2x annyit kifizetni...vagy nem tom, h megy ez, gondolom akkor már olcsóbb, de ki tudja, lehet, h valahol nem csinálják megfelelően..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!