Festett fekete haj szőkítése otthon?
Szőkítve volt régen a hajam, majd dobozossal feketére festettem. Szeretnék újra szőke lenni, hogyan tudnám otthon eltávolítani a fekete festéket?
Sajnos nincsen pénzem több alkalommal fodrászhoz menni.
Milyen természetes módszerek, vagy dmben kapható szerekkel lehet eltávolítani a festéket?
Van, amit nem lehet egyik napról a másikra csinálni, és ez is ilyen.
Az előttem lévő jól leírta, hogy miképp lehetséges. Max ha nincs pénzed fodrászra, akkor akár még otthon te is meg tudod így csinálni, de arra mindenképp számíts, hogy a hajad még jobban roncsolódni fog.
És tényleg előnyös lenne egy vágás, ha nem is vállig, akkor kulcscsontig, vagy az alá, mert hidd el, nem jó, ha csak folyamatosan növeszted, és nincs vágva belőle. Cilámpás, töredezett és lompos lesz a vége, ami nem szép semmilyen hosszúságú hajnál.
Hát én mindig is az otthoni hajfestés híve voltam, de ez annyira körülményes és roncsolja a hajat, hogy jól ebből nem igazán lehet kijönni.
Ha mindenképpen otthon szeretnéd és nem akarsz várni míg teljesen lenő, használj melytisztito sampont(pl head& shoulders) valamiért ezek erősen koptatjak a színt. Eleinte csak melír csíkot tegyél a hajadba, mert lehet, hogy annyira meg fogja viselni, hogy teljesen tönkremegy a hajad.
Ha úgy látod, hogy bírja, akkor én szép lassan egyre több melírt raknek bele, vagy ha tényleg leszivatod az egészet, akkor pár hónapig vörös hajjal maszkalnék és a lehető leggyengébb szőkítőt használnám, plusz intenzív ápolás fog kelleni a hajnak. Hosszadalmas és drága procedúra, bizonytalan végeredménnyel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!