Mennyit fizettek férfi hajvágásért?
Figyelt kérdés
Illetve helyileg hol.
Pesten tényleg 6-7ezer az átlag hajvágás?
tegnapelőtt 13:44
1/10 anonim 

válasza:

Semennyit, leborotválom magamnak és kész.
2/10 anonim 

válasza:

Nyíregyen is 5000ért nyír egy jobb barber
5/10 Senior Séf 

válasza:

Évtizedek óta tüsifrizurám van, azt meg a feleségem vágja.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi, de én nem "feleségem/anyám/öcsém a fejemre teszi a bilit és körbenyír, vagy 0ással lenyomja" kategóriájú frizurát vágatok általában, így azért fizetni is kell, úgyhogy ilyen hülye "ingyé" válaszoknak nincs értelmük.
2, Pesten már 7-8ezret kér egy barber, azért kérdeztem, mert azt már sokallom kicsit.
tegnap 15:21
7/10 anonim 

válasza:

Hát az pedig nem sok, Nyíregyen 2 barber shopról is tudok nyilatkozni, az egyikben már tavaly év végén 5500ért nyírtak, a másikban mostanában emelték 5500ra. És hol áll fizetések tekintetében Nyíregyháza BP-hez képest?
8/10 A kérdező kommentje:
Hát... azért nem kevés szerintem. Ilyen 5ezres ársávot keresnék, lehet sima vállalkozó fodrász is, nem ragaszkodok amúgy a barber shopos felárhoz.
Budapesten se keres sokkal többet a valós átlag, ne az informatikusok bérét lődd be.
tegnap 16:01
9/10 anonim 

válasza:

Azért kétlem BP-en 300-400 ezer lenne az átlagkereset
10/10 anonim 

válasza:

Kb 5 évente egy hajvágógép árát. 2 havonta A feleségem nyírja 1,5 centisre géppel. Az ilyen mai oldalt felnyírt/ borotvált, felül ecsetfej röhejes tucat " frizura" agyonzselézve, amit fodrászok csinálnak, nem a stílusom. Minden második pali ugyanúgy néz ki, borzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!