Miért nő vissza gyorsan a szőröm gyantázás után?
Figyelt kérdés
Régebben kozmetikusnál, most otthon gyantázom a hónaljamat. Viszont gyantázás után 4-5 nappal már visszanő a szőr, ugyan akkor még nem annyi, de látványos, és engem zavar. A gyanta amit használok arra meg az van írva 28 nap múlva nő csak ki a szőr, gondolom a 28 azért túlzás, de a 4-5 napot meg hamarnak tartom. Emellett folyamatosan be is nő a szőr, és mindig piros, bubos, és ez persze nagyon zavar, mert nemcsak fáj de még csúnya is. Heti rendszerességgel bőrradírozok, illetve használok nyugtatókrémet rá, de úgy tűnik nem segít. Egyébként más testrészem pl. lábom nincs ezzel probléma, ott szép és tartós gyantázás után, csak a hónaljammal ilyen szerencsétlen a helyzet...
Nektek is ilyen? Mit lehet ez ellen tenni?
tegnapelőtt 18:43
2/5 anonim válasza:
Nekem ugyanez. 8 alkalmat voltam diódalézeres szőrtelenítésen. Szuper az eredmény!
3/5 A kérdező kommentje:
igen sajnos.
tegnapelőtt 19:40
4/5 anonim 

válasza:

Szerintem próbáld ki a lézeres végleges szőrtelenítést , elvileg nagyon jó .
5/5 A kérdező kommentje:
hát igen ki is szeretném csak az én kis városomban nincs ilyen és ezért pedig nem tudok utazgatni sajnos mert drága is
tegnapelőtt 20:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!