Biztonsági borotva tanácsok?
én sima cserélehtő pengésssel borotválkoztam vagy 20 évig. 1-2 éve váltottam csak elektromos borotvára
Én rendesen meg tudtam borotválkozni vele, heti 1-2 szer borotválkoztam vele kb havonta kellett bele új penge, kb 500 forint volt bele 10 darabos wilkinson penge.
Amugy azért váltottam elektromos borotvára mert a tököm tele volt a borotvahabozásos macerából, mert amugy maga a pengés borotválás kb 3-4 perc, de a pacsmagolás stb az amit meguntam
Most egy olcsó Philipsz körkésest használok, 3-4 naponta borotválkozom, kb 5 perc alatt leszedi simán szárazon, nekem igy kényelmesebb minta pacsmagolás volt.
Amugy ezeka 3-4 pengés drága vackok kb ugyanazt tudják mint az egy pengés sima borotvák, csak 10 ed annyiba se kerül bele a penge:)
Kamu az hogy a sok pengés cuccok sokkal jobban vágnak.
A sima pengének mind a két felén van él... borotválkozás közben megforditod tolod tovább, mondom pár perc maga a borotválás, ha nem zavar a pacsmagolás miatti vizezés akkor ajánlom, wilkinson pengét vegyél hozzá aza legjobb
Én használtam fém borotvát, de aztán áttértem egy sima müanyagból gyártottra
Olcsóbb, könnyebb, és tisztitani is könnyebb
ugyanazt tudja a müanyag is mint a hagyományos fém, csaka fém elegánsabb, tartósabb szebb(ha állandóan tisztán tartod)
A zárt fésüs annyiban jobb hogy azzal nem tudod nagyon rányomnia börödre és nehezebben vágod meg magad
De viszont a nyílfésűs borovával extra nagy szakálat is simán le tudsz borotválni mert nem tömödik el
Én az utolsó pár évben ilyen olcsó müanyag borotvát hazsnáltam
szerintem 10 évet simán kibir és olcsó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!