Melyik a legbiztonságosabb tárolási eszközök? Tanácsokat kérhetnék?
Sziasztok, pár darab rajzfilmet, illetve képeimet akarom biztos helyen tárolni
Videó feltöltőkön meg a felhőkön nem nagyon szeretném tárolni,
A Videófeltöltőkön egyrészt azért mert törlik a privát tartalmat is, írtam a Videának de nem válaszoltak, Az inda pedig válaszolt és sajnos törlik a privátot is, Youtuben meg semmiképpen , illetve bármikor megszűnhetnek Inda és társai illetve becsődülnek, meg már némelyik nincs fent, még azelőtt töltöttem mielőtt törölték volna, a felhőknél is ugyan az a helyzet,
Melyikek a legbiztonságosabb illetve hosszabb távon tárolni őket? a válaszokat köszönöm :}
Nem felhőben tárolnám, külső házat veszel és HDD-t hozzá (2,5 vastagságút).
X havonta veszel újat (mert itt is előfordulhat sajnos a meghibásodás) és átmented arra is...
Minél több annál jobb.
Én így szokom menteni a sok letöltött filmjeimet:
2 db külső HDD-n tárolom (bent van a szekrényben a dobozában, csak akkor vesszem elő ha rakok rá új filmeket).
És egy belső HDD-n.
Nem is tudtam hogy az Indavideó már törli a privátot is, jó tudni.
Köszönöm a tanácsokat. :} 2-es válaszoló, itt van a válasz az Indától, ezt írták nekem: Szia!
Ha privátként töltesz fel jogvédett videót akkor az is törlésre kerülhet, igen.
A legbiztonságoabb a HDD, igen.
Amúgy a felhőkkel mi a baj?
A felhőkkel az a baj, előbb utóbb letörlik a szerzői jógi tartalmakat.
Tavaly én kérdeztem meg az Indavideós tulajdonosát, és azt mondta nem törlik a privátot, de a kérdezőnek azt mondták hogy le törlik, minden évbe keményebb lesz a videómegosztók és a felhőtárhelyek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!