Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért gondolja Magyarországon...

Miért gondolja Magyarországon mindenki azt, hogy egy nő csak hosszú hajjal lehet szép?

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 23:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szülés után a legtöbb nő azért vágatja le a haját, mert nagyon megritkul a hajuk és azt szeretnék, hogy dúsabbnak tűnjön. Ilyen egyszerű. Egyébként nekem is hosszú hajam van, de nem a divat miatt, hanem azért mert nekem így tetszik, ha mindenkinek rövid lenne mert az lenne a divat, én akkor sem vágatnám le.
2010. okt. 11. 13:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a hosszú haj nem feltétlenül divatos, hanem inkább klasszikus.Amúgy női szemmel ,ha én meglátok egy nagyon szép arcú ,de fiúsan rovid hajú nőt rogton az jut eszembe hogy szép de mennyivel jobb lenne hosszabb hajjal.
2010. okt. 11. 14:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Egy szép nőt csak a hosszú haj tesz széppé. Én is hosszú hajú vagyok, de a rövid haj borzasztóan állna.

Szerintem a rövid hajjal egy nő nem igazán az az igazi nő, hanem inkább egy vadóc vagy ilyesmi.

Nemhiába, hogy a szépségkirálynőválasztáson is csak hosszú hajú lányokat lehetett látni, mert az a nő éke.

Egy-két embernek mégis a rövid áll jobban, ők afiús lányok, ill. olyan az arcuk, hogy a hosszú valahogy nem áll jó nekik...de ez a jóval ritkább.

2010. okt. 11. 14:39
 14/16 anonim ***** válasza:
azért, mert a hosszú haj alapvetően nőieséget sugall. és van még egy oka, amiért a pasik általában a hosszú hajat szeretik, ez pedig a feromon, amit a haj áraszt magából. rövid hajon ez nem tud annyira érvényesülni. viszont akiknek jobban áll a rövid haj, azok ne akarjanak hosszút, az számít, hogy az egyéniségedhez mi passzol jobban.
2010. okt. 11. 14:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Lehet rövidhajjal is valaki szép ha szép az arca, de max 10/9, az a hiányzó 1 pont meg a hosszú haj.

Szerintem.

2010. okt. 11. 17:49
 16/16 anonim válasza:
A pasim szereti a hosszú hajamat és szerinte a hosszú haj a nőiesség szimbóluma. Amúgy szerintem van olyan nő, akinek pont a rövid haj áll jó,de én nem tartozom közéjük.
2013. szept. 27. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!