Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért gondolja Magyarországon...

Miért gondolja Magyarországon mindenki azt, hogy egy nő csak hosszú hajjal lehet szép?

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 23:25
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
Nem gondolja senki.
2010. okt. 10. 23:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolja mindenki igy,nekem a párom pont a rövid hajam szereti.
2010. okt. 10. 23:35
 3/16 anonim ***** válasza:
49%

Manapság minden nőnek hosszú haja van. Ez a divat. Próbáltam, nekem nem áll jól, nem tetszik, most 2-4 centis hajam van. Ez tetszik, mások szerint is jobban áll. És külön tetszik, h kitűnök a tömegből. :)

Akinek a hosszú haj tetszik, hát egészségére.

2010. okt. 10. 23:35
 4/16 anonim ***** válasza:

És ha valakinek a hosszú haj tetszik? Akkor mi van?

Nekem hosszú van, mert a rövid szarul áll. Hát ennyi.

Különben senki nem gondolja ezt, ez a divat de nekem pl nem emiatt hanem mint említettem, nekem nagyon szarul áll a rövid haj.

2010. okt. 11. 01:06
 5/16 anonim ***** válasza:
Lehet szép egy rövid csak, csak számomra nagyon nem nőies. Van egy osztálytársa, neki is rövid a haja, nőiesen öltözködik, mégis csak egy vadócot látok benne, nem egy nőt.
2010. okt. 11. 06:09
 6/16 anonim ***** válasza:
75%

Eddig én is inkább vadóc voltam, rövidebbre is volt vágva a hajam. De az utóbbi időben sokat változtam, egyre nőiesebb vagyok és nekem ehhez a hosszú haj passzol. Neki is álltam növeszteni. Nem biztos, hogy jól is fog állni, de ha nem próbálom ki, soha nem tudom meg. :)

20L

2010. okt. 11. 07:35
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem mindenki gondolja így, de tény, hogy sok férfinak tetszik.

A hosszú ,ápolt hajzuhatag a nőiesség egyik szimbóluma.

Nekem is hosszú barna hajam van,sokszor le akartam vágatni nyakig érőre, de a párom mindig lebeszél.

2010. okt. 11. 11:04
 8/16 anonim ***** válasza:
Amúgy én meg azt nem érte, hogy ha valaki szül egy gyereket, miért kell levágatni a haját...mert általában ez történik.
2010. okt. 11. 11:05
 9/16 anonim ***** válasza:

Nekem a rövid is tetszik, olykor még jobban a hosszúnál.

21F

2010. okt. 11. 12:52
 10/16 anonim ***** válasza:

Na igen,ezt én sem értem hogy szülés után,vagy esküvő után miért vágatják le a nők a hajukat??!!

Én a hosszú haj pártján állok.Az nőiese,a rövid pedig inkább olyan öcsi-s:))

2010. okt. 11. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!