Miért gondolja Magyarországon mindenki azt, hogy egy nő csak hosszú hajjal lehet szép?
Manapság minden nőnek hosszú haja van. Ez a divat. Próbáltam, nekem nem áll jól, nem tetszik, most 2-4 centis hajam van. Ez tetszik, mások szerint is jobban áll. És külön tetszik, h kitűnök a tömegből. :)
Akinek a hosszú haj tetszik, hát egészségére.
És ha valakinek a hosszú haj tetszik? Akkor mi van?
Nekem hosszú van, mert a rövid szarul áll. Hát ennyi.
Különben senki nem gondolja ezt, ez a divat de nekem pl nem emiatt hanem mint említettem, nekem nagyon szarul áll a rövid haj.
Eddig én is inkább vadóc voltam, rövidebbre is volt vágva a hajam. De az utóbbi időben sokat változtam, egyre nőiesebb vagyok és nekem ehhez a hosszú haj passzol. Neki is álltam növeszteni. Nem biztos, hogy jól is fog állni, de ha nem próbálom ki, soha nem tudom meg. :)
20L
Nem mindenki gondolja így, de tény, hogy sok férfinak tetszik.
A hosszú ,ápolt hajzuhatag a nőiesség egyik szimbóluma.
Nekem is hosszú barna hajam van,sokszor le akartam vágatni nyakig érőre, de a párom mindig lebeszél.
Nekem a rövid is tetszik, olykor még jobban a hosszúnál.
21F
Na igen,ezt én sem értem hogy szülés után,vagy esküvő után miért vágatják le a nők a hajukat??!!
Én a hosszú haj pártján állok.Az nőiese,a rövid pedig inkább olyan öcsi-s:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!