Kopaszok! Ki mennyire kopasz valójában?
HAJaj, érdekes az élet, de mindenki olyat szeretne, ami neki nincs.
Nagyon csodálkozom rajta, hogy lányok is inkább lenyírják nullásra a fejüket vagy akár le is borotválják.
Én pasi vagyok, de minden alkalommal, mikor leborotváltatom a fejemet, a fodrászommal, ill. a borbélyommal arra jutunk, hogy mindenkinek az kell, ami neki nincs, tehát: akinek nincs haja, az azt akar, nem is keveset, akinek meg annyi van, mint 3 színházi paróka, az utálja az egészet, s inkább sima fejet szeretne.
Ha van itt olyan HÍMNEMŰ egyén, lett légyen az fiú, srác, pasi vagy bácsi, akit érdekel a fejborotválás, az írjon nyugodtan. Örülnék neki, ha a hektikus munkarendem mellett mindig sima lenne a fejem.
Mindig annyira vagyok kopasz, amennyire a barátom szeretné. Pár napja most teljesen le van borotválva a fejem, de múlt héten fél centis volt, kékre festve. A barátom nyírja, festi és borotválja.
A barátom kedvéért vagyok kopasz fél éve. Előtte lapocka alá érő hajam volt, szintén kékre festve, tavaly nyár óta oldalt felnyírva.
Szeretem az extrém hajviseletet, szóval a kopaszság számomra egyáltalán nem jelent problémát, sőt imádok kopasznak lenni.
17: tervezel újra borotválást? Vagy a hideg miatt nem?
Milyen hajad volt a kopaszság előtt, és mikor, miért borotváltad le?
Van, de én pasi vagyok és pasikra gerjedek.
Akinek van ilyesfajta ingerenciája, ne tartsa magában, írjon nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!