Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kopaszok! Ki mennyire kopasz...

Kopaszok! Ki mennyire kopasz valójában?

Figyelt kérdés

2023. máj. 16. 20:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
bubiról nyirattam le 6 milisre, egyszerűen bakancslistás volt, emgtettem, még tetszik :)
2023. aug. 5. 14:11
 12/24 anonim válasza:

HAJaj, érdekes az élet, de mindenki olyat szeretne, ami neki nincs.

Nagyon csodálkozom rajta, hogy lányok is inkább lenyírják nullásra a fejüket vagy akár le is borotválják.

Én pasi vagyok, de minden alkalommal, mikor leborotváltatom a fejemet, a fodrászommal, ill. a borbélyommal arra jutunk, hogy mindenkinek az kell, ami neki nincs, tehát: akinek nincs haja, az azt akar, nem is keveset, akinek meg annyi van, mint 3 színházi paróka, az utálja az egészet, s inkább sima fejet szeretne.

Ha van itt olyan HÍMNEMŰ egyén, lett légyen az fiú, srác, pasi vagy bácsi, akit érdekel a fejborotválás, az írjon nyugodtan. Örülnék neki, ha a hektikus munkarendem mellett mindig sima lenne a fejem.

2023. aug. 24. 13:27
 13/24 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék, hogy aki korábban géppel nullásra volt nyírva (emlékszem egy ilyen szavazatra is, ami eltűnt azóta), vajon hosszabbra hagyott, vagy simára borotvált irányba váltott-e? :)
2023. aug. 27. 12:41
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok. Általában 3 vagy 5 mm-esre nyírom a hajamat, és befestem szőkére, időnként rózsaszínre, ritkán viszont meghagyom az eredeti színét. Néha viszont nullásra nyírom, időnként le is borotválom.
2023. szept. 9. 23:15
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Mindig annyira vagyok kopasz, amennyire a barátom szeretné. Pár napja most teljesen le van borotválva a fejem, de múlt héten fél centis volt, kékre festve. A barátom nyírja, festi és borotválja.

A barátom kedvéért vagyok kopasz fél éve. Előtte lapocka alá érő hajam volt, szintén kékre festve, tavaly nyár óta oldalt felnyírva.

Szeretem az extrém hajviseletet, szóval a kopaszság számomra egyáltalán nem jelent problémát, sőt imádok kopasznak lenni.

2023. szept. 16. 02:09
 16/24 anonim ***** válasza:
15-ös, klassz, hogy a barátoddal így egymásra találtatok! Szerencsés a srác is, és te is, mert kevés férfi szereti az extrém hajat a barátnőjén. Ritka az ilyen "match".
2023. szept. 26. 09:53
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőre mentem, jelenleg kb 1cm, de simára borotvált volt. L
2023. dec. 2. 17:10
 18/24 A kérdező kommentje:

17: tervezel újra borotválást? Vagy a hideg miatt nem?

Milyen hajad volt a kopaszság előtt, és mikor, miért borotváltad le?

2023. dec. 2. 17:50
 19/24 anonim ***** válasza:
Van aki most is nyírja/borotválja a haját?
2023. dec. 4. 22:31
 20/24 anonim válasza:

Van, de én pasi vagyok és pasikra gerjedek.

Akinek van ilyesfajta ingerenciája, ne tartsa magában, írjon nyugodtan!

2023. dec. 5. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!