Kopaszok! Ki mennyire kopasz valójában?
A párom haja 5 mm-esre van nyírva, én nyírom neki minden héten, és be is festem neki. Mindig másmilyen színűre festem neki. Volt már szőke, barna, fekete, vörös, rózsaszín, kék, zöld, lila, sárga és fehér is. Mostanában úgy csinálom neki, hogy a balfele másmilyen színű, mint a jobbfele. 4 napja nyírtam és festettem be neki utoljára, most a balfele kék, a jobbfele rózsaszín.
Szerelmünk elején nyírtam le neki először. Akkor még hátközépig érőnél is hosszabb volt a haja, és nem volt festve. Én szerettem volna, hogy nagyon rövidre lenyírjuk a haját, és felvetettem neki az ötletet. Meglepett, de rögtön belement. Azóta sem volt hosszabb a haja.
A barátnőmnek teljesen kopaszra le van borotválva a feje, én borotválom neki. Amikor összejöttünk, akkor a válla alá ért a haja, és platinaszőkére volt festve.
Én mondtam neki, hogy tetszene, ha kopaszra borotválnánk a fejét, és belement.
Először csak baloldalt nyírtam fel a haját 3 mm-esre, pár napra rá jobboldalt is, majd néhány nappal később hátul is, és már csak felül volt hosszú haja. Aztán pár nap után felül is letoltam neki, és akkor már az egész haja 3 mm-es volt. Nem sokkal később lenyírtam nullásra neki, majd a gépelés után le is borotváltam a fejét.
Hetente 2-3-szor borotválom a barátnőm fejét.
Nő vagyok.
Fél centisre szoktam nyírni magamnak a hajamat, és rózsaszínre be szoktam festeni.
De gondolkozom azon, hogy kipróbálom, hogy simára borotválom a fejemet. Szerinted kipróbáljam?
7-es vagyok. Megtörtént 4 napja a borotválás, tegnap pedig újra leborotváltam a fejemet. Annyira jó érzés kopasznak lenni, hogy szavakba sem tudom önteni. Érzem a levegőt a fejbőrömön, meg tudom érinteni a fejbőrömet, és sampon sem kell, csak tusfürdővel bekenem és leöblítem. Eszem ágában sincs visszanöveszteni.
8-as: Szerettem tüsinek lenni, de most teljesen kopasznak lenni még jobb. Te szeretsz tüsinek lenni? A kopaszságon gondolkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!