Mit tegyek ha edzés óta elkezdtem pattanásos lenni?
Nagyon odafigyelek a higiéniára és így is a homlokom felső része tele lett aknéval. Soha nem volt ilyen problémám, 30 éves vagyok ráadásul. Mikor betegségem miatt 1 hétig nem edzettem (étkezésem ugyanaz maradt), érdekes módon teljesen kitisztult az arcbőröm.
Nem nyúlok edzés közben a homlokomhoz, mindig kizárólag papírtörlővel törlöm meg a homlokom,ha nagyon izzadnék. Hajamat erősen felkötöm, nem lóg bele az arcomba.
Teljesen el vagyok keseredve, mert nagyon jó eredményeket értem el, de a fejem meg egyre vállalhatatlanabb. Fehérjeport abszolút nem fogyasztok, a szükséges makrokat ételből viszem be. Egy hétig csináltam egy csökkentett fehérje "diétát", hátha az okozza, de így sem történt változás.
Nő vagyok egyébként, lehetséges, hogy felborult a hormonháztartásom és emiatt van ez. Heti 6 napot edzek, ebben van saját testsúlyos, kétkezes súlyzós, HIIT és aerob edzés is.
A menstruációm viszont változatlan maradt, ha hormonháztartásom felborult volna, akkor logikusan annak is késnie kéne/változnia a ciklus hosszának. Mit tegyek? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!