Otthoni használatra mi a leghatékonyabb férfi intim gyantázásra?
Vettem X-Epil Bikini hideggyantát, de egy kalap ****. A szőr, amit ki akartam szedni vele kb 3-5mm. Egy körben elhasználtam az egészet, de összesen kb 100 szálat sem szedett ki, csak itt-ott megritkította, és mindenem tiszta ragacs lett.
Mit javasolnátok, ami ettől hatékonyabb intim területen és az erősen ragaszkodó szőrökkel is elbánik?
Gyantázásra, föleg intim területen csak a meleggyanta ér valamit, a hideggyanta csak vékony, gyöngébb szörzet eltávolítására alkalmas.
De az elsö pár alkalommal sokkal jobb, ha professzionális helyen végezteted, a többedik alkalomra a bör megszokja a gyantát, illetve gyöngébben nö vissza, utána már lehet otthon is. (meg elég problémás, hoyg nehezen hozzáférhetö és nehezen látható helyeken kell használni, és nem egyszerü kellöen megfeszíteni a bört, másként meg sérülést okozhat.
"ahogy letéptem, egy darab szőr nem volt a papíron"
Csak maga a zacsi, egyben XDD
"De vicces volt, ahogy a zacsira rátapasztottam, és azon túl, hogy csípett, ahogy letéptem, egy darab szőr nem volt a papíron :D"
Alapesetben ilyenkor az is probléma, hogy nem tudod kellöen megfeszíteni a bört, amikor rásimitod a gyantacsíkot, azaz nem tapad meg a szörökön, másrészt amikor lehúzod, szintén nem elég feszes a bör, ezért nem a szörök jönnek ki a börböl, hanem a gyanta válik le a szörszálakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!