Lányok mostanában vágta le valaki a haját?
Figyelt kérdés
Igazítás vagy radikális hajvágás volt? Ha radikális akkor mért volt? 19L2023. ápr. 21. 20:49
21/32 anonim válasza:
Nahát! Mennyi kopasz nő... Szeretném látni az utcán, bevásárlóközpontban, vonaton, vagy valahol. De nem látlak benneteket. Léteztek ti egyáltalán?
22/32 anonim válasza:
Múlt héten úgy gondoltam, hogy a fodrász helyett megpróbálom magamnak megcsinálni a szokásos felnyírást. De aztán megszaladt a nullásgép, és az lett a vége, hogy inkább letoltam az egészet. Először furcsa volt, de most már kezdem megszeretni. Ma reggel le is vágtam újra. 24L
23/32 A kérdező kommentje:
Biztos nagyon jól nézhet ki.🙂 Esteleg meg tudod mutatni előtte utána képpel 22es?
2023. jún. 13. 19:38
24/32 anonim válasza:
2 hete az állig érő bubi hajamat felnyírattam 5 mm-esre, és felül is rövidebbre vágattam, de még össze tudom kötni a tetejét. A színe eredetileg világosbarna, de már régóta platinaszőkére van festve, és nem változtattam a színén a hajvágáskor.
25/32 anonim válasza:
Le :) kleopátra fazonról 6 milisre :)
26/32 anonim válasza:
Utolsó: nem semmi, megnézném szívesen :)
28/32 anonim válasza:
Igazitas volt, vall fole ert picit a hajam es A-line bobot vagtam hatul nyakig er elol hosszabb. Nagyon csinos lett 23/N. A szine maradt termeszetes szoke
29/32 anonim válasza:
28-as: Elöl meddig ér a hajad?
Az a-line bobhoz praktikus a felnyírás a tarkón. Gondolkoztál a felnyíráson?
30/32 anonim válasza:
Igen. Két hete nullással letoltam a vállig érő hajam. Már régóta érleltem magamban, hogy egyszer legalább ki akarom próbálni, és végre elszántam magam. Tegnap pedig ismét letoltam, ami időközben nőtt, és ezúttal teljesen le is borotváltam pengével. Így még jobban tetszik :) 31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!