Szerintetek egy 14 éves lánynak hány kilónak kell lenni? (165cm magas)
Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 15:46
1/7 anonim válasza:
50 körül
De ez genetikától is függhet.
2/7 anonim válasza:
első.
te csontvázat akarsz csinálni belőle?
a magasságodból vond le az 1-es utáni számot tehát a 6-ost és 65-6 az 59:DD
4/7 anonim válasza:
hát a zsíreloszlásodtól függ.én annó 70kiló voltam ugyanannyi magassággal mint te és pont jó voltam
5/7 anonim válasza:
2. en 162 vagyok es 50 kg.abszolut nem vagyok csontvaz ... es annelkul,hogy anorexias kinezetem lenne talan meg kovernek is erzem neha magam az ilyen 46-47 kg-s lanyok mellett amelyeknek a magassaga az enyem korul van.nagyon fontos,hogy hogyan is oszlik meg rajta az a suly :).
6/7 anonim válasza:
14 évesen én is 165 cm körül voltam,és 50 kg körül,és egyáltalán nem voltam csontváz,főleg a koromhoz képest,az pont megfelelő,ha 59 lenne már 14 évesen,10 év múlva már kb.+ 10,és az már nem éppen megy a 165 cm-hez.Tapasztalat,mivel most 23 vagyok(165 cm),és kb.majdnem 10-el több,mint akkor,a korral általában erősödik is az ember (1-2 szerencsétől eltekintve:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!