Magas homlokú lánynak jól állna ez a frufru? (link)
2009. júl. 4. 12:48
1/12 anonim válasza:
sztem magas homlokúaknak mindneképpen előnyös a frufru. h pont ez a fazon előnyös lenne e azt nemtom, de szerintem meglehet próbálni. de a frufru mindneképpen előnyös lenne
2/12 anonim válasza:
magas homlokúaknak a rövid frufru NEM ÁLL JÓL!! idiótán fogsz kinézni.
hosszú frufru kéne neked,az viszont mindenképpen!! szemöldök vagy max. egy picit fölé érőt.
3/12 anonim válasza:
ááá! nem állna jól! Nehogy ilyenre vágasd le! :)
4/12 anonim válasza:
Ez a rövid frufru mindenkin hülyén néz ki szerintem, de egy magas homlokún biztos. Legyen rendes szemöldökig leérő frufrud, vagy legalább oldalfrufrud, ami nem lóg le teljesen, hanem oldalra megy, és fokozatosan hosszabb, az is jó. De ez a rövid ez béna...
5/12 anonim válasza:
szerintem ez senkin nem áll jól, iszonyú ez a haj. nehogy levágasd ilyenre, nem fog jólállni, főleg ha magas a homlokod.
egy ilyesmi frufru szerintem jó lenne.
6/12 anonim válasza:
ennek a linkelt lánynak nincs is frufru-ja:D ez a felettem szólónak szólt.
amúgy első voltam, akkor visszavonom azt h próbáld meg, akkor inkább nepróbáld meg :D csak azért írtam, merthát úgyis gyorsan megnőne ha mégse lenne olyan jó:D de a frufru mindneképp jólállna, ebben legalább igazam volt :D
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
Szerintem meg ilye lenne jó:
9/12 anonim válasza:
keress egy hozzád hasonló fejformájú sztárt, és nézdd meg az ő haját, vagy azokat, amik eddig voltak neki!
10/12 anonim válasza:
Ez senkinek nem áll jól szerintem.
Oldalfrufru lenne a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!