Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit használtok vagy csináltok...

Mit használtok vagy csináltok hogy gyorsabban nőjön a hajatok és egészségesebb legyen?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 5. 23:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Rendszeresen, kéthavonta vágatok belőle picit.

Sampont, balzsamot, hajolajat használok rá, néha pakolást.

Változatosan étkezek, szedek vitaminokat is. Hátközépig érő dús hajam van, festett szőke.

2023. ápr. 6. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt türelem.

Másrészt minimalizálni a hő és vegyi ártalmakat(vasalás, gondorites, durva szokites).

Megfelelő technikak alkalmazása. Normális fésű, amivel alulról felfelé haladva fesulod a hajad, nem dobálod a hajad szaritaskor, amennyire lehetséges kímélő hajviseletet hordani.

Hajtipusnak megfelelő terméket kell használni. Ha alapvetően egészséges a hajad elég egy sima sampon, hidratáló kondicionáló/balzsam, hajolaj. Extrának hajszárítashoz használatos krém(pl olaplex 6, vagy elseve blow out), keratinos hajpakolás.

A pakolás vagy más kimosast nem igénylő termékek lehetnek professzionálisak is.

Vágni elég lehet akkor, amikor már elkezd akadni a fésű a hajadban.

2023. ápr. 6. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Borotvát. Az a baj, hogy túl gyorsan is nő.
2023. ápr. 6. 20:32
 4/6 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Masszírozom a fejbőröm, megfelelően ápolom a hajam, ill. a hajvégeket, ha le van törve, levágatom kicsit, illetve próbálom nem állandóan kitenni hőnek. Nem fekszek le vizes hajjal, selyem párnahuzaton alszok, és alváskor lazán összefonom a hajam, hoy ne feküdjek rá meg cibáljam (nekem hosszú hajam van).

Meg hát nyilván igyekszem a szervezetemnek szükségestápanyagokat bevinni étkezéssel és vitaminokkal.

2023. ápr. 7. 11:19
 5/6 anonim ***** válasza:

nem növesztem a hajam, de nagyon gyorsan nő. egyrészt genetika, másrészt meg vannak életmódbeli tényezők, amik befolyásolják a haj növekedését az én esetemben.

egyrészt ügyelek a helyes táplálkozásra, vitaminbevitelre és növényi alapú étrenden vagyok, tehát az étrendem kb 70-80%-a zöldség, többi az állati eredetű (tojás és hal az én esetemben). a vitaminok mellett az is befolyásolható tényező lehet, hogy sok olajos magvat eszek, pl. kesudiót, mandulát, etc. ezenkívül kb. 3 hetente vágok a hajamból, vagy a formáját, hosszát is alakítom v csak a végéből hogy frissebb meg szebb legyen. néha használok hajpakolást, hajvégápolót, ettől nem nő kifejezetten, viszont kevésbé lesz száraz és kevésbé törik, szóval jó cucc.

2023. ápr. 12. 03:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is vágok pár havonta picit a végéből, igyekszem kerülni a hajvasalót, ilyeneket. Valamint szerintem fontos, hogy belsőleg is tápláljuk valamivel a hajunkat, ezért én kollagénport iszok a Body Selectől, és a hajvitaminját is szedem, azóta szebb a hajam állapota.
2023. ápr. 18. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!