HOgy szedjem le a narancssárga árnyalatot a szőke hajamról?
Sötétbarna hajam volt, 2szer lett koktélozva,2 hetes különbséggel,nem sérült meg de hiába festettük világos baranra mindig vörös lett. Leszivattuk, és befestettük sötétszőkére , és már majdnem jó de még mindig naancssárga a levége és az árnyalata. Mit csináljak vele? Hallottam már olyat, hogy hamvasitó smpon vagy hogy a hamvas szin kiüti a narancsot.
Nem sérült meg a hajam, de nem akarnám mégegyszer leszivatni. Vagy szerintetek ha ujra leszivatnánk akkor lejönne a vörös és maradna a szőke?
Jesszus, hányszor kínoztad szegény hajad... :S
Hagyd pihenni kicsit, aztán mondjuk egy hónap múlva menj el vele fodrászhoz, hogy csinálja meg neked.
Először is minden egyes hajmosáskor használj hamvasítósampont, például a Schauma hamvasító samponja nagyon jó, másodszor a többit kérdezd meg a fodrászodtól. =)
Nekem barna hajam volt, 5 alkalommal hajszínezővel festettem, de nem tetszett, mert nem lett egyenletes, majd nemrég kezdtem el festeni igazi szőke festékkel, és nekem nem sárgult be, valamit elszúrtál, vagy sokáig hagytad rajta a festéket, vagy pedig olyant vettél, mint pl: Aranyszőke, ill. Platina, ami besárgíthatja.
Köszi a sok választ.
Amugy ne tudom honnan vették egyesek, hogy itthon magamnak csináltam, végig többesszámban irtam a dolgot, tehát én és a fodrászom.
Az ollós válasz nagyon vicces volt:)
Egyébként tettünk rá egy 7-es hamvas szőkét most délután és iszonyat jó szine lett, olyan homokszőke.
Köszi a sok választ, most már tudom, ha sárga akkor hamvas kell rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!