Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » HOgy szedjem le a narancssárga...

HOgy szedjem le a narancssárga árnyalatot a szőke hajamról?

Figyelt kérdés

Sötétbarna hajam volt, 2szer lett koktélozva,2 hetes különbséggel,nem sérült meg de hiába festettük világos baranra mindig vörös lett. Leszivattuk, és befestettük sötétszőkére , és már majdnem jó de még mindig naancssárga a levége és az árnyalata. Mit csináljak vele? Hallottam már olyat, hogy hamvasitó smpon vagy hogy a hamvas szin kiüti a narancsot.

Nem sérült meg a hajam, de nem akarnám mégegyszer leszivatni. Vagy szerintetek ha ujra leszivatnánk akkor lejönne a vörös és maradna a szőke?

2010. okt. 8. 07:46
 1/6 anonim ***** válasza:
79%

Jesszus, hányszor kínoztad szegény hajad... :S

Hagyd pihenni kicsit, aztán mondjuk egy hónap múlva menj el vele fodrászhoz, hogy csinálja meg neked.

2010. okt. 8. 08:30
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
Ollóval:)
2010. okt. 8. 08:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Azért lett narancs, mert a saját hajszíned vörös pigmentet tartalmaz! A festékbe kellett volna belekeverni a hamvas árnyalatot, és akkor elkerülhető lett volna a narancs szín és a sárga összes árnyalata már az első alkalommal. Lányok a gyárilag kikevert festékeket el kell felejteni!!! Már vettél 2 dobozt, továbbá most veheted a pakolásokat a fejedre és a többit. Ha kiszámolod, rá fogod költeni a fejedre a fodrász árát, és még mindig nem lesz olyan, amit igazán szeretnél, ha tükörbe nézel. Tessék elmenni egy normális fodrászhoz, aki rendbekapja a hajad, és normális színt ad neki. Ha újra magadnak csinálod 16% kikevert vacakkal le fog esni a hajad elvékonyodott része!
2010. okt. 8. 09:11
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Elvileg a hamvas festék leveszi a narancs árnyalatot. Szívatni most semmi esetre se szívasd, mert lefog törni, mégha Te nem is látod, hogy tönkrement. Egyébként nem értem, hogy miért kisérletezel vele? Miért nem mész fodrászhoz, aki ért hozzá. Egyszerű dolgokat meglehet házilag csinálni otthon, de a szőkítés az egyáltalán nem olyan, amit otthon sajátkezüleg megprobálnék. Ha pedig fodrász csinálta, akkor gyorsan keress másikat, mert nem ért hozzá.
2010. okt. 8. 09:12
 5/6 Mendus ***** válasza:

Először is minden egyes hajmosáskor használj hamvasítósampont, például a Schauma hamvasító samponja nagyon jó, másodszor a többit kérdezd meg a fodrászodtól. =)

Nekem barna hajam volt, 5 alkalommal hajszínezővel festettem, de nem tetszett, mert nem lett egyenletes, majd nemrég kezdtem el festeni igazi szőke festékkel, és nekem nem sárgult be, valamit elszúrtál, vagy sokáig hagytad rajta a festéket, vagy pedig olyant vettél, mint pl: Aranyszőke, ill. Platina, ami besárgíthatja.

2010. okt. 8. 10:24
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ.

Amugy ne tudom honnan vették egyesek, hogy itthon magamnak csináltam, végig többesszámban irtam a dolgot, tehát én és a fodrászom.

Az ollós válasz nagyon vicces volt:)

Egyébként tettünk rá egy 7-es hamvas szőkét most délután és iszonyat jó szine lett, olyan homokszőke.

Köszi a sok választ, most már tudom, ha sárga akkor hamvas kell rá.

2010. okt. 8. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!