Miert van az hogy az egyik szemem alatt a bőr sokkal csunyabb,rancosabb mint a másik alatt? Kep lent
Ezer dolgot kipróbáltam már a szem alatti karikák eltűntetesere, a legdragabb kremeket bele értve de semmi sem segít.
A bal szemem alatt a bőr sokkal taskasabb, rancosabb, csúnyább mint a jobb szemem alatt.
Ez vajon miért lehet ?
Mivel tudnék segíteni ezen?
De én már annyira nem latom duzzadtnak sem.
Engem igazabol nem zavar ,nem vagyok a smink hive sem,csak az utolsó párom a szakitas után hozza vagta a fejemhez hogy milyen csunya karikas a szemem.
Még mielott valaki azt hinne hogy csak a romak lehetnek bunkok--- nem ,sajnos nem.
O peldaul osztrak.
Tehát amiota ezt ilyen stilusban szova tette valaki ,azota mindent megprobalok javitani a helyzeten.
Ma 3 liter vizet ittam,nem kaveztam, nem ittam meg a 2 pohar esti boromat sem,semmi cukor,semmi tej.
Uborka ,krumpli leve a szemem ala, zold tea, medipharma ejjeli krem, tehát tényleg minden bevetettem. Ezt folytatom pár hetig, hatha javul a helyzet.
Nyilván zavar. De hiszem hogy ezt a másik szemere kell hanyni ha epp úgy alakul.....
Nem tehetek rola....
De most már egyre jobban zavar.
Valószínűleg mivel egy férfi szova tette.
Egész nap az interneten kutakodok, de a hiperpigmentacio ellen nem sok mindent lehet tenni.
Hyaluron savval ala spriccelni, de állítólag ha elmulik a hatasa, meg rosszabb lesz .
Vagy pedig a lezer...
Most epp azon gondolkodom de azt hiszem elöször egy borgyogyasszal kellene beszelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!