Revox just Glycolic acid 20%! Es just salicilsav 5% felvatlva hasznalhato egyik nap ez masik nap az ?
Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 14:02
1/3 anonim válasza:
Nem.
A 20%-osat egy héten 1x szabad használni, ha érzékenyebb a bőröd, akkor ritkábban és előtte fel kell úgymond építeni.
Nem egyből esel neki a 20%-ossal, hanem először kezdesz egy 5%-os aha savval, aztán egy 10-essel és majd csak utána a 20-assal. Illetve a 20-ast max 15 percig hagyod rajta és utána lemosod.
A sima szalicilsavat pedig elég 2-3 alkalommal használni.
2/3 anonim válasza:
Ami kimaradt, hogy aha sav mellé elengedhetetlen a fényvédő. Anélkül el se kezd.
Illetve 20+%-os savat csak az őszi-téli időszakban használhatsz, tavasz-nyárra pedig vagy gyengébbre váltasz és mellette tisztességesen kened magad 50-es fenyvedovel napi 2-3 alkalommal vagy nem is használsz ilyen savat abban az időszakban.
3/3 anonim válasza:
én 44 éves vagyok, mindennap eddig a mandulát és a tejsavat toltam fényvédővel 2 hétig. Glikolt nem merném még minden második nap sem, nemhogy szalicilsavval váltogatva. Mi az, ami miatt ennyire turbózni akarod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!