Ez tényleg beválik minden testrészen?
Figyelt kérdés
Érdemes megvenni intim területen való használatra? Vagy csak egy újabb nagy lehúzás?
2023. márc. 30. 21:10
1/7 anonim válasza:
Az ottani vastag, erős szőrt nem fogja ledörzsölni. Használtam ilyet, semmivel sem jobb, mint ha borotválnád magad.
2/7 anonim válasza:
Uhh, ez egy kinzas :D
Nemhogy intim teruletre, de a labadra se fogod tudni hasznalni. Nyilvan azert, mert ezzel a szort dorzsolod le, igy mukodik. Csak a szorrel egyutt a borodet is viszi...🙈
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!😀 Gondoltam hogy nem olyan nanotechnológia ez. Férfi vagyok és ágyéknál alul a comb belsőnél kellene szőrteleníteni, mert szőrös, nem is az hogy sűrűn szőrös hanem hosszú szőrszálak és nagyon macerás lenne magamnak borotválni és ugye a borotva max 2 nap és utána szúr. Gyanta azon a területen szóba se jöhet, mert felszakadna a bőr. Kozmetikushoz meg nem szeretnék menni, kifeküdni ott mint egy szülő nő.
2023. márc. 31. 07:55
5/7 Laylah válasza:
Vettem anno hasonlót, próbáltam a karomon és a lábamon. Kb. égési sérüléseim lettek, de a szőr az maradt.
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
#6, köszi!
2023. ápr. 2. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!