Lányok, nincs erre egy jó tanácsotok?
Sajnos amolyan erősödő szőrzetem van, ha leborotválom, tuti, hogy kétszer annyi nő vissza, és olyan helyekre is, ahol korábban nem volt.
A hónaljamon és bikinivonalon épp ezért nagyon megerősödött már a szőrzet, amit borotvával le sem lehet normálisan szedni, na meg minek, ha utána ismét csak erősebb lesz - mit várhatok a gyantától?
Szinte szégyellnék elmenni kozmetikushoz...
Ne szégyellj el menni kozmetikushoz, hisz ez a dolga. Hidd el még csak csúnyán se fog rád nézni! nem gáz a gyanta lábon meg hasonló helyeken. Az intim gyanta kicsit kellemetlen, és a hónalj is elég érzékeny, de hosszú távon meg fogja érni! Ha tényleg olyan erős ne borotválgass!:)
22/L
Ha nem szeretnél kozmetikushoz menni vegyél epilátort. Bár tényleg fáj egy kicsit de a gyanta is fáj és ha először nem megy egyszerre tarthatsz szünetet:)
Én régóta használok epilátort és már szinte nem is érzem és egy idő után már nem hogy erősödni nem fog hanem ritkul a szőrzet:D
20/L
Ne vegyél epilátort:D egy jó tanács:D nekem megvan 2 éve de soha nem birtam ki a kinzást.Mindig ugy álltam neki hogy most végig csinálom de a végére inkább leborotváltam...Inkább gyanzátsasd le.Gyorsabb és egyszerűbb.Hamarabb tú is leszel rajta.És ha nem akarsz kozmetikushoz menni.Vegyél gyantát és hozzá való papírt....Deritsd ki hogy a környékeden merre lehet kapni...És vedd meg!!!
De sztem dm-be vagy rossmannba is kapsz!!!
Hu a gyanta de fájdalmas:(((
De egyébként valóban a legmegfelelőbb szőrtelenítésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!