Van olyan srác, aki nem bánja,vagy esetleg kifejezetten szereti a rovidebb hajat nőkön?
Figyelt kérdés
Imádok kísérletezni a hajammal, és nem azt mondom, hogy nagyon nagyon rövidre szeretném vágatni, de egy ideje gondolkozok, hogy visszatérek az állig érő hajra.
És eddig nem találkoztam még olyan férfival aki támogatná a hajvágás ötletét úgy általánosságban.
Pedig nőknél is van, hogy valaki a rövidebb, valaki kifejezetten a hosszú hajú férfiakat részesíti előnyben.
Olyan válaszokat, most nem várok, hogy kit érdekel mit gondolnak, a lényeg, hogy nekem tetszen. Csak kíváncsi vagyok.
2023. márc. 12. 14:40
1/12 anonim válasza:
Én kimondottan a rövid hajú nőket szeretem. Ha úgy van írj rám és beszéljünk
2/12 anonim válasza:
Van, én is olyan férfi vagyok aki szereti a rövid hajjal kísérletező nőket, de tény hogy sokkal kevesebben vagyunk. 33 vagyok, de kb tíz éve még én is csak a hosszú hajat szerettem a nőkön és lányokon.
3/12 anonim válasza:
Ez mondjuk jó mód arra, hogy kiszelektáld azokat, akik nem tisztelik az egyéniségedet.
4/12 anonim válasza:
Nekem még az állig érő haj is túl hosszú. A nagyon rövid, tüsi haj tetszik a nőknél, géppel felnyírva, de akár az egész is lehet géppel nyírva.
Most milyen hosszú a hajad? Ilyen rövid hajon gondolkoztál?
5/12 anonim válasza:
A férjem pl ilyen, folyton azzal jön hogy vágassam le a hajamat. De ez tényleg ritka, a legtöbb férfi a hosszú hajat szereti.
6/12 anonim válasza:
Ismerek több ilyen fiút/férfit is. Valakinek kifejezetten az az ideálja. Létezik, de igazán kevés. Meg ugye kevés lánynak áll jól, lehet ez is az egyik oka. Ha neked tetszik, nyugodtan vállald be.
7/12 anonim válasza:
Nekem a kopaszta borotvált női fej az ideálom.
8/12 anonim válasza:
persze, hogy van. nekem több olyan férfival is volt dolgom akinek kifejezetten tetszettem rövid hajjal vagy jobban is tetszettem mint hosszú hajjal. nemrég levágtam bobra a hajam, tök sokan megnéznek az utcán meg látványosan vonzónak tartanak, előzékenyebbek meg kedvesebbek velem, nagyobb eséllyel szólítanak le szórakozóhelyen :D :D :D de én magam is szexibbnek, vonzóbbnak érzem magam rövid hajjal.
9/12 anonim válasza:
A férjem vágyát teljesítve tüsi hajam van.
10/12 anonim válasza:
Nekem is a rövid frizurák jönnek be ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!