Manooka2 kérdése:
Mit tegyek, ha már nem akarom tovább festeni a hajam?
Figyelt kérdés
nem akarom se leszívatni azthiszem a negativ pozitiv vélemények miatt, azaz nem merem inkább, de lenöveszteni sem. az eredeti hajam világosbarna, most rézvörös. az jutott még eszembe, hogy ráfestetek egy olyan világos barnát amennyire lehet, és azt növesztem le.2010. okt. 6. 15:41
1/4 anonim válasza:
egy idő után kifakul a festés. majd lenő a hajad. ma jól néz ki a vörös és a barna együtt :) (komolyan. szerintem tényleg jól néz ki)
2/4 A kérdező kommentje:
vagy még az a másik lehetőség, hogy kimelíroztatom..erre a vörösre egy sötétszőkét pl..nemtudom melyik lenne jobb. a hidrogéntől nagyon elrettentem.
2010. okt. 6. 16:05
3/4 anonim válasza:
és minek szívatni ha barnát akarsz??
4/4 A kérdező kommentje:
mert sötétbarnát nem akarok, és nemtudom a világosbarna mennyire fogná be, szerintem átütne alatta a vörös.
2010. okt. 6. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!