Nehéz otthon hajat festeni? Mi történik ha tovább hagyom a hajamon a festéket?
Figyelt kérdés
Csak rá kell kenni egyenletesen a hajra nem?2010. júl. 30. 09:12
1/4 anonim válasza:
én csak sötét hajúaknak ajánlom, magamnak is simán befestem feketére. aki elronthatja világosnál az árnyalatot annak kell szerintem tényleg fodrászhoz mennie.
2/4 anonim válasza:
nem nagy cucc,én minden színre itthon festem (bár én szeretek fodrászkodni,és extrém színek általában) amúgy ha festéket veszel(nem színezőt) akkor arra figyelj,hogy a tövére kend rá először és onnan dörzsöld szét mindenhova :D
3/4 A kérdező kommentje:
köszi megnyugtattatok:)
feketére szeretném festeni a hajam, remélem sikerül:)
2010. júl. 30. 12:11
4/4 anonim válasza:
Ha most fested először lehetőleg ammóniamenteset használj. Különösen feketénél mert abból az ammóniás tönkrevágja a hajad és akár durván hullhat is. Az ammóniamentes ugyanúgy működik,nem csak szinező, tök jól fed akár ősz hajat is és szebb állaga marad a hajadnak,nem töri meg.(herbatint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!