A hajam festett fekete, de szokere szeretnem festeni, vettem 2 doboz szoke hajfesteket, egyet el is hasznaltam most hogyan tovabb?
a hajlenovesemnel be fogta a hajfestek, de a tobbi reszen nem,
en tudtam hogy nem fogja be fogni, de azert probalkozok,
en kulfoldon elek, es vennem kellene szokitoport, ma voltam boltokban hogy vegyek, de itt ugy latszik hogy csak a hajfestekeket ismerik, most mit tegyek? segitsetek, tapasztalataitokat varom
A feketét nagyon nehéz leszivatni, ha meg sokáig rajtahagyod a fejeden, lehet hogy a végén a kezedbe marad a hajad is, de minimum nagyon száraz lesz utána.
Aszőkítő por neve blange por, vagy blondor geli, valami ilyesmire emlékszem.
Lehet hogy jobban járnál ha bemennél egy fodrászhoz, vinnéd a festékedet és megcsináltatnád.
Nekem is bajaim vannak. Feketével kezdtem a világosbarna hajamat, de nagyon gyorsan látszódott a lenövésem, és igy kéthetente kellett festenem, na de meguntam. elmentem a fodrászhoz azt mondta h növesszem le egy kicsit és aztán melírral próbálkozzunk. Szivatást nem ajánlotta mert nem maradt volna semmi a hajamból!
De ha e mellett döntesz, a fodrász csinálja!
te komolyan gondoltad hogy a feketére ràkenve a szokét majd szoke leszel?????
hiperekben is lehet kapni szokitot, igaz, nem a port, hanem talàn a l'oréalnak van valami szokitoje, most nem jut az eszembe, blonde valami, ugyanolyan dobozu mint a hajfestékek..
fodràszkellékesek is vannak , inkàbb oda menj kérdezoskodni. Ami a legfontosabb, eloszor a fodràszt ejstd utba, mutasd meg a hajad, mondd el neki miota fested feketére, mit akarsz vele és majd o megmondja mit lehet vele tenni..En kis ugyanigy vagyok, kulfoldon élek, feketére festem a hajam de sozke vagyok, no én 7 fodràszt kérdeztem meg, abbol egy !!! mondta azt, hogy bevàllalja hogy kivilàgosit, de barnàra festi utàna, szokérol szo sem lehet..Ja, és mindez ugy, hogy rovid, àllig éro hajam van ( ebbol ugye muszàj lesz vàgatni), cakkpakk 100 euro korul lesz, nos, nem mentem bele, nem fogok majd 30 ezer f tot kiadni , ugy, hogy gozom nincs milyen lesz az eredmény..Szoval hajrà, de tudd, nem lesz konnyu menet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!