Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajam festett fekete, de...

A hajam festett fekete, de szokere szeretnem festeni, vettem 2 doboz szoke hajfesteket, egyet el is hasznaltam most hogyan tovabb?

Figyelt kérdés

a hajlenovesemnel be fogta a hajfestek, de a tobbi reszen nem,

en tudtam hogy nem fogja be fogni, de azert probalkozok,

en kulfoldon elek, es vennem kellene szokitoport, ma voltam boltokban hogy vegyek, de itt ugy latszik hogy csak a hajfestekeket ismerik, most mit tegyek? segitsetek, tapasztalataitokat varom

2010. márc. 1. 05:48
 1/9 anonim ***** válasza:

A feketét nagyon nehéz leszivatni, ha meg sokáig rajtahagyod a fejeden, lehet hogy a végén a kezedbe marad a hajad is, de minimum nagyon száraz lesz utána.

Aszőkítő por neve blange por, vagy blondor geli, valami ilyesmire emlékszem.

Lehet hogy jobban járnál ha bemennél egy fodrászhoz, vinnéd a festékedet és megcsináltatnád.

2010. márc. 1. 07:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Akinek fekete festékkel van beszínezve a haja otthon nem boldogul a szőkítéssel.Először is le kell szívatni a fekete festéket, majd csak azután mehet rá a szőke festék.Egyébként necces egyedül ezt otthon megoldani.
2010. márc. 1. 07:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha sikerül is NARANCSSÁRGA leszel,ugyhogy inkább fodrász!!!
2010. márc. 1. 07:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Tényleg fodrász,mert le is fog égni!
2010. márc. 1. 08:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Nehéz befesteni,főleg a feketét szőkére. Jobb lenne ha elmennél forászhoz.
2010. márc. 1. 08:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is bajaim vannak. Feketével kezdtem a világosbarna hajamat, de nagyon gyorsan látszódott a lenövésem, és igy kéthetente kellett festenem, na de meguntam. elmentem a fodrászhoz azt mondta h növesszem le egy kicsit és aztán melírral próbálkozzunk. Szivatást nem ajánlotta mert nem maradt volna semmi a hajamból!

De ha e mellett döntesz, a fodrász csinálja!

2010. márc. 1. 09:30
 7/9 anonim ***** válasza:

te komolyan gondoltad hogy a feketére ràkenve a szokét majd szoke leszel?????

hiperekben is lehet kapni szokitot, igaz, nem a port, hanem talàn a l'oréalnak van valami szokitoje, most nem jut az eszembe, blonde valami, ugyanolyan dobozu mint a hajfestékek..

fodràszkellékesek is vannak , inkàbb oda menj kérdezoskodni. Ami a legfontosabb, eloszor a fodràszt ejstd utba, mutasd meg a hajad, mondd el neki miota fested feketére, mit akarsz vele és majd o megmondja mit lehet vele tenni..En kis ugyanigy vagyok, kulfoldon élek, feketére festem a hajam de sozke vagyok, no én 7 fodràszt kérdeztem meg, abbol egy !!! mondta azt, hogy bevàllalja hogy kivilàgosit, de barnàra festi utàna, szokérol szo sem lehet..Ja, és mindez ugy, hogy rovid, àllig éro hajam van ( ebbol ugye muszàj lesz vàgatni), cakkpakk 100 euro korul lesz, nos, nem mentem bele, nem fogok majd 30 ezer f tot kiadni , ugy, hogy gozom nincs milyen lesz az eredmény..Szoval hajrà, de tudd, nem lesz konnyu menet :)

2010. márc. 1. 09:47
 8/9 anonim ***** válasza:
3ik válaszoló vagyok.Én amugy évekig azt csináltam hogy minden nyár elején feketére festettem a hajam,aztán ősszel mindig meguntam,és ki akartam világositani.Volt hogy fodrász csinálta,volt hogy én,az utóbbi általában érdekesen sikerült,bár a fodrász általi sem nézett ki jól,zöldes,narancssárgás sárgás szinekben játszott nagyon sokáig,ez egy több hónapos folyamat,és avége mindig az lett,hogy borzasztóan sprőd lett a hajam.Amugy még az is fontos hogy mi az eredeti hajszined?
2010. márc. 1. 10:11
 9/9 anonim ***** válasza:
nekemis ugyanez volt,visszafestettem barnára
2010. márc. 1. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!