Ezek ismeretében adjak borravalót?
Figyelt kérdés
Már évek óta ugyanabba a szalonba járok, eddig 8 ezer forint volt a női hajvágás, 2023 januárjától viszont az alap hajvágást megemelték 15 ezerre. Ennek tudatában ti adnátok borravalót?2023. márc. 7. 21:48
1/16 anonim válasza:
Én - hacsak nem nőtt még egy fejem tavaly óta, hogy indokolt legyen a dupla ár - keresnék egy másik fodrászt.
2/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok másik szalonba menni, mert ők dolgoznak olyan termékkel, amit itthon is használok, az ekcémám miatt pedig ez fontos.
2023. márc. 7. 21:52
3/16 anonim válasza:
Jó, és mennyit drágult azóta a megélhetés? Ilyen infláció mellett szerintem nem csoda.
4/16 anonim válasza:
Nem adunk soha borravalót senkinek! Pont.
6/16 anonim válasza:
Mindig adok, de nem túl nagy összeget, ezresre felkerekítve.
7/16 anonim válasza:
Nem adnék
Egy sima hajvágásért ez nevetségesen magas összeg
9/16 anonim válasza:
Én eddig sem adtam volna. Megkapja amit kér,legyen már elég. Nekem ad valaki a munkahelyemen,amiért elvégzem a munkámat?
10/16 anonim válasza:
Nem szoktam borravalót adni se fodrásznál, se kozmikusnál.
Egyedül étteremben időnként, de ott is csak akkor ha nagyon elégedett vagyok a felszolgálással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!