Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért szólt be apám az uszoda...

Miért szólt be apám az uszoda zuhanyzóban, hogy hülyeség borotválni a fanszőröm meg a hónaljat mondván nem véletlen nőttek oda közbe ő meg minden nap borotválkozik arcon?

Figyelt kérdés

Közismert ma már a hónalj borotválás és a fanszőr karbantartás általános férdiaknál

Ráadásul a hónalj borotválás intim higiénia része is

Ennyi erővel minek borotválkozik arcon hisz nem véletlen nőtt oda

2023. márc. 3. 15:49
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
80%

Nem mindenhol nyitottak. Minimum kulon zuhanyzo azaz fallal elvalasztva a tobbitol. + Egy fuggony minimum van vagy ajto.

Nem csupasz f@$#szzal a tobbiek elott kell..

Ha meg tenyleg ugy kell: menne a tokom oda.

..

2023. márc. 4. 18:06
 22/24 A kérdező kommentje:

21 Csak válaszfal van

Függöny meg ilyen nincs

2023. márc. 4. 19:23
 23/24 anonim válasza:
0%
🥵🥵🥵
2023. márc. 4. 21:02
 24/24 anonim ***** válasza:
71%
Régen nem borotválták és volt funkciója is. Manapság én is szoktam, (amikor nem vagyok lusta). És igénytelen, ha nem foglalkozik vele az ember. Faterod boomer (bébibumm, illetve X generáció az új boomer). Akkor Mo-on még a nők sem borotválták magukat. Nézz meg régi képeket, a modelleknek is többnyire kilóg a bekecs.
2023. márc. 10. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!