Másnak nem büdösödik a haja egy idő után?
Annál nagyobb butaság nincs, hogy a zsíros hajat nem mosod meg. Olyan mintha büdös lennél és nem fürdenél hanem fújnád magad parfümmel.
Én mindennap mosom mert estére már lelapul és elhasználódik. Nem kell félni a hajmosástól. A száraz sampon pedig nem jó semmire. Vegyél rendes sampont és moss hajat. :)
az utolsó ne csodálkozzon, ha 10.20 év múlva nem lesz haja.
kérdezőnek: jó ötlet volt, hogy ritkábban mosod. nem tudom, milyen hosszú a hajad, de próbáld meg befonni, nekem úgy sokkal kevésbé zsírosodik. vagy ha az nem használ, tegyél bele vastag hajpántot, akkor nem olyan feltűnő.1-2 hónap után visszaáll a haj, és csak 3-4 naponta kell mosnod. addig is használd a szárazsampont, és ne hidd el az ilyen butaságokat, hogy naponta mosd, meg hogy ápolatlan.
Tipp:ha nagyon zsírosodik, kösd copfba, valami vastag mintás, masnis, macis hajpánttal(lényeg, hogy feltűnő pánt legyen), így senki sem a hajadat nézi majd.
20Ł
Üzenem, hogy 10-20 év múlva is lesz hajam!:D
A bőröm se megy tönkre mert éri a víz és a tusfürdő.
De ha ennyire nem hiszel nekem akkor nézd meg, hogy melyik profi úszónak (aki mindennap mossa a haját a klóros víz miatt) nincs haja! :D
Hehe! :D
a hajmosáson már összevesztek egy páran, ugyhogy én csak az alapkérdésre válaszolok :D egyébként nyugi, én végigmegyek az utcán és mire beérek a suliba már füst meg kipufogógáz szaga van a hajamnak. ha belépek egy kocsmába akkor tömény cigiszaga lesz fél perc alatt pedig nem dohányzom.
szoval normális hogy jobban beveszi a szagot a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!