A végleges (lézeres) szőrtelenítés mennyire tartós? Csak évekre öli meg a szőrtüszőt, vagy tényleg véglegesen kiégeti?
Amikor ennek az ismerősömnek csinálták egy centisre kellett hagynia ...
Ne kérdezd az okot.
Ha kinézel valami cimet, ahol szeretnéd csináltatni,
kérdezd meg telefonon. Szerintem szivesen adnak tájékoztatást. Látniuk kell a szőrt, tehát biztos hogy nem elég egy-két napos "kinövés"
Egy centisre hagyni a kezelés előtt???
Az tuti hülyeség és a cég nem ok,én a Lányi doktornőhöz szoktam járni és ott előtte 24 órával le kell borotválni...pont azért,hogy rövid,azt tudják kezelni jól.hogy égetne le egy lézer egy ezer felé álló centis hosszúságú szőröket?? nem is értem,hogy ezt van,aki elhiszi..
Sziasztok! Én csak ajánlani tudom a az IPL-t.
Azért kell úgy hagyni a szőrt, mert egy bizonyos növekedési fázisában tudja a villanófényt elnyelni a szőrszál. Nekem már több terület is lett ezzel kezelve és brutál jó a hatása. A hónaljamnál már hónapok óta nem kellett a borotvával játszadozni.
Most a legújabb amit mindenkinek ajánlok a rádiófrekvenciás E-light gép. ami már nemcsak a sötét szőrt tudja eltüntetni, hanem a halványabb színű. illetve pihésebb szőrszálakat is. Csak az elején fizettek többet érte, de utána megtérül mind időben és pénzben is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!