Lányok,hölgyek,sokan vagytok a csoportban,aki kopasz,illetve pár milis frizurát visel önszántából? Ki miért?
Nagyon sok a kopasz lány, persze kérdés hogy melyik testrészre gondolsz 😂
Ez nem derül ki a kérdésből!
Csoport?! Hmmm? Milyen csoport?!
Amúgy nekem többször is volt nullás a hajam és igen, önszántamból. Meglehetősen érdekes élmény.
De nekem elég fura az, hogy vkinek ez a fétise. Általában az embereknek (legalábbis Európában) nem jön be, ha egy nő "kopasz" vagy nagyon rövid hajú. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
Nem tudom, hogy én bele férek-e a pár mm-es kategóriába, de én 1 cm-esre szoktam nyíratni a hajamat géppel. De a frufrumat hosszabbra hagyatom, majdnem a szemöldökömig ér. Általában oldalra fésülöm a frufrumat.
A hajam eredeti színe sötétszőke, de világosszőkére van festve.
Hogy miért? Semmi különös oka nincs. Szeretem a szokatlan hajakat, illetve a rövid hajat. Nem az én világom a simán csak lógó, természetes színű haj.
Pár hete letoltam a hajamat 5 mm-esre. Azért csináltam, mert nagyon göndör a hajam, és nagyon nehéz kezelni. Emellett be is festettem barnáról világosszőkére.
Sokkal könnyebb így, hogy nem kell naponta egy csomó időt vesződni a hajammal.
Nekem 3 mm-es a hajam, de van egy hosszabb tincs elől jobb oldalt, ami a jobb szemöldökömig ér. Rózsaszínre van festve a hajam.
Nincs különösebb oka, egyszerűen csak a középszerű hajak távol állnak tőlem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!